Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Laat je kookplaat communiceren met je afzuigkap

Gepubliceerd op 1-01-1970

De Hob2Hood functie van AEG maakt het mogelijk de kookplaat met de afzuigkap te laten communiceren. Je kunt je voortaan volledig op het koken concentreren dankzij Hob2Hood. De naadloze integratie zorgt ervoor dat je afzuiging automatisch geregeld wordt op basis van je kookactiviteiten. Bovendien is de afzuigkap eenvoudig via de kookplaat te bedienen, zodat je de regeling van de afzuiging altijd nog in eigen handen hebt. Is de Hob2Hood functie iets voor jouw keuken? Brugman geeft je slim advies. 

De werking van Hob2Hood

De communicatie tussen kookplaat en afzuigkap werkt via een infraroodverbinding. Bij het inschakelen van de kookplaat gaat de verlichting automatisch aan. Vervolgens bepaalt je kookactiviteit de ventilatorsnelheid van de afzuigkap. Dat betekent dat de kracht van de afzuiging zal intensiveren wanneer bijvoorbeeld het water van de pasta kookt of een pan met vlees flink aan het grillen is. Hob2hood is de dampen en luchtjes altijd voor, zodat je keuken heerlijk fris blijft ruiken. Het innovatieve systeem werkt volledig automatisch, zodat jij je volledig kan focussen op het bereiden van een lekkere maaltijd.

Alles naar eigen wens

Heb je toch liever zelf de touwtjes in handen? De kookplaat en afzuigkap kunnen nog steeds onafhankelijk bediend worden. Bediening van de afzuigkap werkt via de intuïtieve kookplaatinterface voor nog meer comfort tijdens het koken. Om het je nog gemakkelijker te maken, kun je kiezen voor een ComboHob van AEG. In dit geval is de afzuigkap met Hob2Hood geïntegreerd in de kookplaat. Je bent dus vrij om de kookplaat te plaatsen waar je maar wilt, zonder beperkingen. Ideaal wanneer je je keuken volledig naar eigen wens in wil richten.

Ontvang ons gratis magazine

Wil je meer weten over het gloednieuwe Hob2Hood systeem en de afzuigkappen en kookplaten van AEG? Vraag dan ons gratis magazine aan, boordevol inspirerende tips en handige opstekers. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken bij een aantal van onze klanten en lees je meer over klantervaringen.

Magazine aanvragen
Afspraak maken