Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

De vaatwasser met lift: voor meer comfort in de keuken

Gepubliceerd op 15-12-2016

De vaatwasser met lift is een nieuw verschijnsel in de keukenwereld en één van de voorbeelden waarbij apparatuur merken het ons zo gemakkelijk mogelijk proberen te maken. AEG heeft de vaatwasser met lift geïntroduceerd en biedt daarmee een ergonomische oplossing voor iedereen, maar in het bijzonder voor mensen met rugklachten. Wij vertellen je alles over deze innovatieve uitvinding!

Hoe werkt de vaatwasser met lift?

De vaatwasser met lift is uitgerust met een exclusief scharniermechanisme dat het mogelijk maakt dat de onderste vullade met slechts één simpele handeling wordt verhoogd tot dezelfde hoogte als de bovenste vullade. De bovenste lade zit hierbij in de vaatwasmachine terwijl de onderste lade zich er buiten bevindt. Wil je je vuile vaat in de bovenste lade inruimen? Laat dan de onderste lade weer zakken met één simpele beweging zodat de bovenste lade uit de vaatwasmachine geschoven kan worden. 

De voordelen op een rijtje

Vaak worden vaatwasmachines op de vloer geplaatst waardoor je moet bukken tijdens het vullen en legen van de vaatwasser. Hierbij wordt er druk uitgeoefend op de wervelkolom wat kan leiden tot rugklachten. De vaatwasser met lift biedt dé oplossing! Deze vaatwasser is zeer ergonomisch doordat de onderste lade naar boven komt. Je hoeft hierdoor niet meer te bukken en geniet dus van extra comfort in de keuken. Dit is fijn voor iedereen, maar helemaal voor ouderen of mensen met rugklachten. Bovendien ben je een stuk efficiënter bezig doordat je niet steeds opnieuw hoeft te bukken.

Over AEG

AEG is oorspronkelijk een Duits merk dat verschillende elektronische onderdelen en apparaten produceert en verkoopt. Hierbij streeft AEG er naar om de apparaten te blijven vernieuwen zodat deze betere prestaties bieden, er mooier uitzien en steeds meer comfort bieden. De vaatwasser met lift is hier een goed voorbeeld van. 

Meer weten?

Wil je meer weten over vaatwassers met lift? Bestel dan ons gratis magazine en bekijk alle mogelijkheden. Daarnaast kun je ook een afspraak maken in één van onze showrooms. Onze adviseurs vertellen je graag alles over vaatwassers met lift.

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken