Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Brugman steunt de voedselbank!

Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Dat is 1 op de 17 mensen, een enorm hoog aantal. Zeker voor zo’n goed ontwikkeld land als Nederland. Van deze mensen krijgen zo’n 151.000 per jaar hulp van de Voedselbank. 

De Voedselbank helpt de allerarmsten die maandelijks te weinig geld overhouden om boodschappen van de te doen, door ze te voorzien van voedselpakketten. Hiervoor werkt de organisatie samen met bedrijven en instellingen, maar ook met gemeenten en particulieren. Niet alleen wordt op deze manier de armoede bestreden, maar ook de voedseloverschotten worden de kop in gedrukt én het is beter voor het milieu.

Brugman draagt ook graag haar steentje bij om zo onze samenleving te steunen in deze bijzondere periode. Van Groningen tot Heerlen, onze winkels doneren het ‘overvloed’ aan eten vanuit de vriezers aan de Voedselbank. Van pizza tot pannenkoekenmix en van afbakbroodjes tot uien. 

Er worden per winkel vaak wel meer dan 4 kratten gedoneerd en onze medewerkers nemen zelfs het eten uit eigen keukenkastjes mee om aan de Voedselbank te schenken. 

Een prachtig gebaar om de medemens te helpen!

Wil jij de Voedselbank ook steunen? Lees hier wat kan doen: https://www.voedselbankennederland.nl/steun-ons

Magazine aanvragen
Afspraak maken