Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Binnenkijken bij de familie Kleine Deters

"Het is nu écht een familiebadkamer!"

De familie Kleine Deters maakt zich op voor het avondritueel. Vader Freddie, moeder Annemieke en de kids, Liva (9), Julin (7), Novée (6) en de kleine Joa van tien maanden lopen de badkamer in waar ze worden verwelkomd door een onaangename verrassing: een lekkage in de douchebak. Ze twijfelen geen seconde, tijd om de gedateerde badkamer om te toveren tot een oase van gezelligheid.

De zoektocht

Hun avontuur begint met het oriënteren naar een badkamer. “We zijn online gaan zoeken, Pinterest ingedoken en daar inspiratie uit gaan halen. Daarna zijn we op zoek gegaan naar een showroom om te matchen met wat we online hebben opgedaan.” Ze kwamen uit bij Brugman keukens & badkamers, maar vonden niet metéén wat ze zochten… “De stijl die we in gedachten hadden konden we niet helemaal vinden. Maar toen kregen we advies van een adviseur van Brugman keukens & badkamers en konden we het helemaal naar onze smaak samenstellen. Daarom hebben we ook maar één showroom bezocht, we waren dankzij zijn advies meteen geslaagd!”

Een warm bad

De familie Kleine Deters weet één ding zeker over de look & feel van hun toekomstige badkamer: het moet het gevoel geven alsof je écht in een warm bad terecht komt. Het is ook duidelijk wat ze niet willen: “Je ziet het overal, maar wij willen het liever niet: de betonlook.” Vandaar de keuze voor houten tegels en tegels van een klein formaat om een gemoedelijke sfeer te creëren in de badkamer. En last but not least: terrazzo tegels, waardoor het net lijkt of er confetti in de vloer verweven is.

Het advies

“Samen met de adviseur van Brugman keukens & badkamers zijn we naar dé 3D-tekentafel gegaan. Hierin wordt er naar de opstelling gekeken van je huidige badkamer en daar kwam gelukkig geen groots verbouwplan uit. Wel kwamen er goede tips uit: het opzetten van een muurtje, met voorzetwanden werken, nissen erin maken én inbouwkranen.”

Door het professionele advies én het aanbod van de juiste materialen was de keuze makkelijk gemaakt. De droombadkamer van familie Kleine Deters kon in gang worden gezet!

Familie badkamer

De familie is in zee gegaan met een aannemer van Brugman keukens & badkamers waardoor alles uit handen werd genomen voor ze. “Hij dacht goed mee en kleine dingetjes die in het proces naar boven kwamen wist hij zo op te lossen!” Wat typerend is voor Brugman keukens & badkamers. “Één set kranen was niet leverbaar, waar we een luxer alternatief voor in de plaats hebben gekregen. Het bad kwam op een van de laatste montagedagen binnen. Een medewerker uit het magazijn was de held van de dag door het zelf te komen afleveren!” Binnen twee weken was hun badkamer klaar voor gebruik.

Op de vraag waar de familie het meest blij mee is, hoeven ze niet lang na te denken: “Het bad! Met vier kinderen gaat het avondritueel een stuk sneller én is het veel gezelliger. Ja, het is nu écht onze familiebadkamer!”

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw badkamer? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken