Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Brugman heeft zich in 50 jaar ontpopt tot een specialist voor iedereen

Aisha: "Je hebt hier zoveel keuze, dat je altijd wel slaagt"

Voor de zoektocht naar haar droomkeuken trekt Aisha Vargas Flores (34) alle tijd van de wereld uit. Ze lijkt zich te verliezen in het ontwerpen van haar interieur en besluit het roer om te gooien. Op zoek naar meer creativiteit in haar dagelijks leven verruilt ze haar baan als doktersassistent voor de opleiding Interieuradviseur. Een nieuw avontuur dat ze grotendeels te danken heeft aan haar aankoop bij Brugman!

Met haar Mexicaanse roots is Aisha dol op gezelligheid met vrienden en familie, en lekker eten op tafel. “Ik vind de keuken in mijn huis heel belangrijk! Mijn vriend Hugo en ik zijn onlangs gaan samenwonen in Purmerend. We koken beiden graag. Doordeweeks wat makkelijker, maar zeker als we meer tijd hebben pakken we uit.” Aandacht besteden aan de inrichting van de nieuwe keuken is daarmee aan het stel wel besteed.

Inspiratie opdoen

Heel veel opties qua indeling van de keuken hebben ze niet vanwege de ruimte. “Wij hebben de keuken in een hoekje van het huis, maar we wilden geen hoekindeling. Daarom hebben we ervoor gekozen om twee keukenblokken tegenover elkaar te plaatsen. De grote, brede lades zijn symmetrisch en dat accentueert de lengte van de keuken.” Inspiratie doen ze op in meerdere filialen van Brugman. “In het ene filiaal doen we inspiratie op voor het keukenblad, in de ander voor de fronten. Hoewel je tegenwoordig alles op stalen kunt bekijken, is het toch fijn om bijvoorbeeld een houtnerf in een groter geheel te zien. De houtnerf waar wij een oogje op hadden, bleek in de winkel fantastisch. Dat bezoekje was dus doorslaggevend!”

Bovenop de trends 

Als iemand bovenop de trends zit, dan is het Aisha wel. Met haar passie voor het ontwerpen van interieur houdt ze alles in de gaten. “In mijn vorige woning had ik al een zwarte keuken, dat was toen nog helemaal niet zo mainstream. Nu zie je het steeds vaker, en ik ben er nog steeds dol op!” In plaats van een mat zwarte keuken kiest ze voor een zwarte houtnerf look. “Dat is wat stoerder. Mijn vriend Hugo wilde graag een nis voor een koffiecorner. Dat leek mij ook wel tof, maar om nu hetzelfde aanrechtblad erbij te kiezen… Een gouden kleur in de nis lijkt mij wel mooi, maar dat vond Hugo weer wat spannend. Gelukkig hebben meerdere mensen hem weten te overtuigen hoe mooi het is en nu is hij er net zo blij mee als ik.”

Inspiratie

De verbouwing van de keuken heeft Aisha veel meer dan alleen een mooi interieur gebracht. “Ik ben vol overgave met de nieuwe inrichting van onze woning aan de slag gegaan. Mede dankzij de tips en inspiratie van mijn bezoekjes aan Brugman heb ik zoveel leuke ideeën opgedaan. Qua kleurkeuze, de opstelling en apparatuur is er zoveel meer mogelijk dan je van tevoren weet. Steeds vaker zie ik bij vrienden dat ze het lastig vinden om een woning in te richten en om sfeer in een huis aan te brengen. Terwijl ik bij Brugman heb geleerd dat je ruimtes met een juiste indeling echt kunt versterken. Ik de toekomst wil ik mensen hierbij begeleiden. Ik kijk ernaar uit om van mijn passie voor interieur mijn beroep te maken!”

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over het inrichten van jouw keuken en badkamer? Kom dan langs in een van de winkels van Brugman. Onze adviseurs helpen je graag verder en geven gratis en persoonlijk advies. Wil je verzekerd zijn van advies én een ontwerp op maat door een gespecialiseerde adviseur? Maak dan een afspraak! Vraag ook ons magazine aan voor nog meer tips en laat je inspireren.

Magazine aanvragen
Afspraak maken