Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Mix & Match met tegels in de badkamer

Ben je op zoek naar tegels voor in jouw badkamer en vind je het combineren lastig? Wij helpen je graag! Steeds vaker zien we unieke tegelcombinaties die zorgen voor een prachtige uitstraling in de badkamer. Om je een beeld te geven van de mogelijke combinaties, lichten wij er graag een aantal voor je uit.

Marmerlook tegels in de badkamer

Het gebruik van marmerlook tegels is een bewezen trend die zeker nog jaren aanhoudt! Marmerlook tegels zijn voorzien van een kenmerkende ader- en kristalstructuur. Deze unieke tegels zorgen al snel voor een luxe en chique uitstraling in de ruimte. Je kunt er voor kiezen om de marmerlook tegel terug te laten komen in de gehele badkamer, maar ook een combinatie met een witte tegelwand is mogelijk. Marmerlook verleend zich daarnaast uitstekend om te combineren met gekleurde kranen zoals goud en zwart.

Mix & Match tip: Combineer de marmerlook tegels met witte en zwarte meubels en zwarte of gouden kranen. Voor iets meer warmte kleed je het aan met houten details.

Zellige (Marokkaanse) tegels

Zellige tegels, ook wel Marokkaanse tegels genoemd, hebben een kleurrijke vierkante vormgeving. Deze trend wint zich steeds meer aan populariteit. Vooral in zachte en pasteltinten is dit een echte must-have. Wil je deze tegel eens in het echt komen bekijken? Dat is mogelijk! Deze tegels zien nu te zien in diverse vestigingen van Brugman.

Mix & Match tip: De zellige tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en daardoor eenvoudig te combineren. Kies bijvoorbeeld voor zellige tegels in een zachte pastelkleur in combinatie met witte of licht gekleurde tegels.

Hexagon tegels in de badkamer

Met Hexagon tegels maak je de badkamer in één klap uniek. Deze zeshoekige tegels hebben een unieke vormgeving en zorgen voor een speelse uitstraling in de ruimte. Groen, grijs, wit of met een uniek patroon? Alles is mogelijk! De Hexagon tegels worden vaak geplaatst achter een wastafelmeubel of op de achterwand van een inloopdouche. Hierdoor vallen de  tegels extra goed op en zal de badkamer niet té druk ogen.

Mix & Match tip: Wil je de tegels extra goed op laten vallen? Kies dan voor donkere voegen bij een lichte tegel of lichte voegen bij een donkere tegel. Hierdoor komen de tegeltjes nog beter tot hun recht!

Metro tegels in de badkamer

Metro tegels zijn rechthoekige tegels met afgeschuinde kanten. De tegeltjes hebben hun naam te danken aan de Franse metrostations die met deze tegels werden bekleed. Metro tegels kwamen vroeger veel terug in de kleur wit, maar deze zien we tegenwoordig ook veel terugkomen in unieke kleuren. De Metrotegels worden het beste gecombineerd met een neutrale en rustige kleur vloer- en/of wandtegels.

Mix & Match tip: Tegenwoordig zijn visgraat patronen razend populair. De Metro tegels kunnen ook gelegd worden in een visgraat motief. Dit zorgt voor een extra bijzondere uitstraling in de ruimte!

Unieke Terrazzo tegels

Terrazzo tegels zijn keramische tegels met een decoratieve grind structuur. Deze tegels zien vooral terugkomen op de vloer. Terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in iedere denkbare kleur en structuur. Hierdoor komen deze bij diverse interieurstijlen goed tot hun recht. 

Mix & Match tip: De tegels zorgen voor een speelse en ietwat drukke uitstraling en zijn daarom goed te combineren met neutrale tegels. Door de combinatie met een rustige tegel komen de Terrazzo tegels perfect tot hun recht

Steenstrips tegels in de badkamer

Steenstrips zijn smalle tegels met een onregelmatig reliëf. Deze ongelijkheden zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Steenstrips laten je doen geloven dat deze betegeld zijn, zoals de buitenmuren. Echter zijn deze in strips te kopen en eenvoudig te ‘plakken’ op de muur. Deze tegels zijn geschikt voor een landelijk of industrieel interieur. De tegels zorgen dankzij de voelbare structuur voor een optisch grotere ruimte.

Mix & Match tip: Steenstrips kun je het beste combineren met een neutrale tegel in dezelfde kleur of tint. Hierdoor creëer je een mooie eenheid, met een unieke finishing touch.

Meer inspiratie opdoen? Bestel het gratis magazine!

Wil je meer inspiratie opdoen voor tegels in de badkamer? Bestel dan het gratis Brugman magazine hier. Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de badkamers bij enkele van onze klanten. Wil je de mogelijkheden in het echt bekijken? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je inspireren! Maak een afspraak en ontvang advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs.

Magazine aanvragen
Afspraak maken