Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Een opgeruimde badkamer met LoooX

De plek waar je echt even kunt ontspannen met een warme douche of bad na een lange dag. Maar in realiteit is het vaak een rommeltje in de badkamer. Tandpasta, shampoo flessen, haarborstel en andere spullen die rondslingeren. Gelukkig bieden de producten van Looox de perfecte en stijlvolle oplossing. Samen met de onderstaande tips organiseer je jouw badkamer tot een rustig, opgeruimde ruimte.

Houd de wastafel zo leeg mogelijk

De wastafel is een goede plek om te beginnen met opruimen. Soms is het handig om extra opbergruimte te creëren; bijvoorbeeld met de prachtige ronde wandrek van Looox. De combinatie van rvs en eikenhout maakt de wandrek uniek! Dit is een stijlvolle toevoeging waar je gemakkelijk je toiletspullen in kan opbergen. Kijk ook eens goed naar alle producten in jouw badkamer en gooi weg dat wat je niet meer gebruikt of nodig hebt, dat zal veel ruimte schelen!

Plaats de essentiële producten in het zicht

Door alleen de producten die je dagelijks gebruikt in het zicht te plaatsen ontstaat er al veel meer rust. Maak gebruik van bakjes of mandjes om de spullen die je niet dagelijks gebruikt in te doen. Het categoriseren van spullen en ze een duidelijke en logische plek geven maakt het ook gemakkelijker om vervolgens de badkamer opgeruimd te houden.

In de douche of in een douche-badcombinatie wil je niet alle shampoos, scrubs en douchegels op de grond of op de badrand hebben staan. Met de shampoo houder van Looox kun je al deze producten kwijt. Met de strakke en moderne afwerking van het bakje oogt jouw douche opgeruimd en netjes.

Spiegel als opbergplek

Een spiegelkast is een praktische manier om spullen in te bewaren.  Even snel je make-up aanbrengen of je tanden poetsen, al je verzorgingsproducten gelijk bij de hand. Geniet van extra opbergruimte, zonder ruimte in te hoeven leveren! Nog een ander voordeel van een spiegelkast is spiegels weerkaatsen natuurlijk licht en zorgen voor een extra dimensie in de ruimte. Met een spiegelkast lijkt de ruimte groter.

Maak slim gebruik van de ruimte

Niet iedereen heeft voldoende ruimte voor grote opbergkasten in de badkamer. Door slim gebruik te maken van de ruimte en de juiste opbergoplossingen creëer je een opgeruimde en georganiseerde badkamer. De inbouwnis van Looox is stijlvol en praktisch. Gebruik de inbouwnis om bijvoorbeeld doucheproducten in te bewaren, of in de badkamer voor bijvoorbeeld schoonheidsproducten. Met de corner shelf van Looox heb je een plek om shampoo op te bewaren. In combinatie met de shampoo houder heb je genoeg ruimte voor al jouw douche- en badproducten.

Meer inspiratie opdoen?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor het organiseren van jouw badkamer? Vraag dan eenvoudig ons magazine aan en laat je verrassen door alle mogelijke opbergproducten. Wil je jouw badkamer opnieuw inrichten of organiseren en heb je daar hulp bij nodig? Onze adviseurs staan voor je klaar. Maak een afspraak en ontvang advies op maat. Jouw persoonlijke wensen staan hierbij uiteraard voorop!

Bekijk ook onze andere blogberichten

Magazine aanvragen
Afspraak maken