Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Vasco de specialist in design- en badkamerradiatoren

Vasco staat bekend als marktleider voor design- en badkamerradiatoren en bieden innovatieve oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat. Het merk speelt in op energie-efficiënte oplossingen, hernieuwbare energie en duurzame materialen. Vasco biedt onder andere radiatoren, ventilatie-oplossingen en warmtepompen aan. De radiatoren van Vasco zijn er in diverse stijlen, maten en kleuren zodat je ongetwijfeld een mooie Vasco radiator kan vinden die perfect in je badkamer past. Wij geven je graag de nodige inspiratie over dit innovatieve merk.

Vasco Design radiatoren
De Vasco staal- en aluminium radiatoren behoren tot de design collectie. Een Vasco designradiator combineert efficiëntie en functionaliteit. De staalradiatoren staan bekend om hun optimale warmtecomfort en onderscheiden zich door hun vormgeving en gebruiksgemak. Daarentegen bespaart een aluminium radiator juist extra energie en warmt deze snel op. Aluminium radiatoren zijn een lust voor het oog en daarmee zijn roestende radiatoren verleden tijd. Met de verscheidenheid aan kleuren, modellen en designs van Vasco is er voor ieder wat wils.

Vasco badkamer radiator
Breng het ultieme wellness gevoel in de badkamer met de Vasco badkamer radiatoren. Met diverse collecties zoals Iris, Carré en Malva creëer je een aangename sfeer in de badkamer. Of je nu op zoek bent naar een strak, stoer of modern design, Vasco heeft het allemaal! Daarnaast heb je ook nog de keuze uit rechte of platte buizen, een rechte belijning of een gebogen uitvoering. De keuze is reuze! Een handdoekradiator van Vasco is voornamelijk in basiskleuren verkrijgbaar, zoals wit en grijs.

Elektrische radiatoren
Ben jij op zoek naar een snelle, efficiënte maar toch zuinige warmteregeling? Dan is de elektrische radiatoren collectie van Vasco zeker iets voor jou! Het merk heeft design opties zoals de Iris en Beams ontwikkelt. Daarnaast heeft Vasco onlangs ook  speciaal voor de badkamer elektrische radiatoren ontworpen met geïntegreerde Blower-unit. Deze Blower collectie is beschikbaar op de volgende elektrische badkamerradiatoren: Carré Bad, Agave, Aster, Iris en Niva en is leverbaar in grijs en wit. Daarnaast kun je de warme ook helemaal naar eigen wens regelen, dat is ook nog eens handig voor de portemonnee.

Een greep uit de collectie

Vasco badkamer radiatoren

Vasco badkamer radiatoren

Vasco elektrische radiatoren

Vasco elektrische radiatoren

Plan vrijblijvend een afspraak in bij Brugman

Zijn de design, badkamer en- elektrische radiatoren van Vasco iets voor jou? Kom langs in een van onze showrooms en vind jouw favoriete exemplaar. Wil je meer weten over de radiatoren van Vasco? Maak dan een afspraak met een adviseur en kom alles te weten over de diverse mogelijkheden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken