Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Sanibroyeur

Wil je de badkamer of het toilet op een andere plek in huis? Dan biedt Sanibroyeur de juiste benodigdheden. Ze biedt vindingrijke, betrouwbare en eenvoudig te realiseren oplossingen voor het optimale comfort. Ruim 60 jaar geleden, in 1958, vond Sanibroyeur de eerste vermaler uit. Dankzij de voortdurende innovaties zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van vermalers en pompen.

Een greep uit de collectie

Sanibroyeur vuilwaterpompen

Sanibroyeur vuilwaterpompen

Sanibroyeur voor het toilet

Sanibroyeur voor het toilet

Vuilwaterpompen en fecaliënvermalers

Sanibroyeur beschikt over vuilwaterpompen en fecaliënvermalers voor verschillende sanitaire voorzieningen in huis. Met een vuilwaterpomp kan je zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden er toch voor zorgen dat het water makkelijk afvoert. Sluit een gootsteen, toilet of wasmachine aan op de hoofdafvoer zonder het aanleggen van een leiding onder de vloer.

Een fecaliënvermaler zorgt ervoor dat afvalstoffen door een kleinere afvoerbuis afvoeren dan door een normale wc-afvoer. Ook hierbij zijn twee linkerhanden geen probleem, overal in huis kun je met behulp van de fecaliënvermaler sanitaire voorzieningen installeren. Het afvoerwater van het toilet, wastafel en douche wordt afgevoerd naar de riolering. 

Sanibroyeur voor het toilet

De Sanibroyeur kan achter een standaard toiletpot met horizontale afvoer worden geïnstalleerd. Het voert water af met behulp van een PVC-buis met een diameter van 22, 28 of 32 millimeter. Door de terugslagklep wordt voorkomen dat het afvalwater terugspoelt. Geen ruimte voor een Sanibroyeur achter je toilet of vind je het niet mooi achter het toilet? Sanibroyeur biedt ook complete toiletten met een geïntegreerde vermaler.

Meer inspiratie opdoen over Sanibroyeur?

Met een Sanibroyeur ben je verzekerd van een praktisch product zonder veel gedoe. Is een Sanibroyeur iets voor jou? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Onze badkamer adviseurs helpen je graag verder met het vinden van de juiste Sanibroyeur voor jouw interieur. 

Magazine aanvragen
Afspraak maken