blueconic test

Stella e-bike cadeau bij aankoop van jouw nieuwe keuken of badkamer

Maak een afspraak in één van onze winkels!

  • Persoonlijk advies
  • Ontwerp op maat
  • Stella e-bike cadeau t.w.v. €2.399 bij aankoop van jouw nieuw keuken of badkamer*

Dus ook toe aan een Brugman? Dit is jouw kans! Laat je inspireren én adviseren bij Brugman en rijd samen met ons de zomer door op jouw nieuwe e-bike!

Stella Livorno Superior e-bike

Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. Jij weet wat je wil. Waar je van houdt. Dat maakt jou anders dan de rest. Dat zie je in alles. Ook in jouw e-bike. Met de Livorno Superior FDST sta je in het middelpunt, dat weet je zeker.

stella e-bike cadeau
stella e-bike cadeau
stella e-bike cadeau
stella e-bike cadeau
stella e-bike cadeau
stella e-bike cadeau

Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat een van onze adviseurs tijd heeft voor u

*Deze e-bike actie geldt alleen bij aankoop van een keuken en/of badkamer met een minimale aankoopwaarde van € 6.000,-. Deze actie is geldig t/m 1 september 2019. Niet in te wisselen voor geld. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Deze actie geldt niet i.c.m. andere acties van Stella en inruilfietsen. Aanbetaling van € 1.400 direct te voldoen in de winkel. Bestellingen via NFP of BFN zijn niet mogelijk.

Over Stella

Op de Veluwe, in Nunspeet maakt Stella al meer dan vijf jaar prijswinnende e-bikes. De elektrische fietsen van Stella geven je altijd een duwtje in de rug.

Stella. Gewoon lekker fietsen!

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren bij een van de showrooms van Brugman.

Home
Terug
Sluiten