Wauwgustus

WauWgustus bij Brugman!

Augustus wordt WauWgustus bij Brugman! We geven deze hele maand een Stella Vicenza Superior E-bike cadeau. Bovendien krijg je in augustus sowieso 20% korting op je nieuwe keuken en 10% korting op je nieuwe badkamer*. Brugman fietst je de zomer door!

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. Maak een afspraak, laat je inspireren en adviseren tijdens WauWgustus en profiteer!

Stella E-bike cadeau
Stella E-bike cadeau
Stella E-bike cadeau
Stella E-bike cadeau
Stella E-bike cadeau
Stella E-bike cadeau
Stella E-bike cadeau

Stella Vicenza Superior – Dé elegante e-bike

De Stella Vicenza Superior is een sportieve e-bike met stijl én klasse. De Vicenza Superior staat bekend om kwaliteit, comfort en sportieve uitstraling. Dit maakt elektrisch fietsen écht leuk, zelfs met tegenwind! De Vicenza is uitgerust met een sterke maar fluisterstille voorwielmotor. De 14,5Ah accu heeft een actieradius tot maar liefst 150 km!

Plan hier je afspraak

Over Stella

Op de Veluwe, in Nunspeet maakt Stella al meer dan vijf jaar prijswinnende e-bikes. De elektrische fietsen van Stella geven je altijd een duwtje in de rug.

Stella. Gewoon lekker fietsen!

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren bij een van de showrooms van Brugman.

*De actie met de Stella Vicenza Superior E-bike geldt alleen bij aankoop van een keuken en/of badkamer met een minimale aankoopwaarde van € 6.000,-. De korting van 10% op badkamers en de 20% op keukens is geldig bij aankoop van een complete keuken of badkamer. Deze acties zijn geldig t/m 31 augustus 2018.

Home
Terug
Sluiten