8.4
10 1924

Voorwaarden diensten en formulieren op Brugman.nl

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en formulieren op Brugman.nl (Brugman), gevestigd aan de Gragtmansstraat 3 te 5145 RA Waalwijk.

Brugman legt uw gegevens vast als u producten of diensten van ons afneemt. Ook als u gebruik maakt van een van onze kostenloze diensten op de website of uw gegevens achterlaat in een van onze vestigingen worden deze bewaard. Brugman biedt voor een aantal van deze diensten een persoonlijke account omgeving. Hierbinnen kunt u zelf aangeven of en welke informatie met Brugman en publiek gedeeld wordt en toegankelijk is.

Brugman gebruikt uw gegevens voor het leveren van producten, voor marktonderzoek en om u op de hoogte stellen van producten en diensten. Brugman respecteert uw privacy en gaat te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens. Uw gegevens worden dan ook nooit gedeeld met andere instanties dan de holding van Brugman, op enkele wettelijke uitzonderingen na. Deze uitzonderingen kunt u hier vinden.

Telefonisch marketingactiviteiten worden altijd ontdubbeld met het bel-me-niet register. Als u een product of dienst afneemt en uw telefoonnummer achterlaat wordt echter geen rekening gehouden met het bel-me-niet register. Aangezien er dan een zogenaamde klantrelatie bestaat. Meer informatie over het bel-me-niet register kunt u hier vinden.

U kunt altijd aangeven dat u niet benaderd wilt worden met marketingactiviteiten. Dit kan op www.brugman.nl/afmelden of door een e-mail te sturen naar info@brugman.nl 

Stuur mij het gratis magazine!

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantervaringen
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×