20% korting op keukens en 10% korting op badkamers

Wij zijn ons natuurlijk net als u bewust van wat er momenteel speelt. De Nederlandse regering heeft strenge maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Wij kunnen ons voorstellen dat dit tot vragen en mogelijk zelfs bezorgdheid leidt. Uiteraard hebben wij strenge richtlijnen m.b.t. hygiëne in onze winkels. Onze mensen zijn zich hier erg bewust van en nemen extra maatregelen zoals het vaak en goed wassen van de handen. Verder vragen wij uw begrip voor het beperken van lichamelijk contact en de te houden afstand van 1.5 m, maar is er natuurlijk altijd ruimte voor een goed gesprek.

Wij ontvangen u graag in onze ruime winkel of komen bij u langs. We hebben persoonlijke aandacht voor iedereen die langskomt en zorgen ervoor dat in alle gevallen gepaste afstand bewaard wordt.

Dus ook toe aan een Brugman?

Tot en met zondag 19 april krijgt u 20% korting op keukens en 10% korting op badkamers. Dat maakt uw nieuwe keuken of badkamer wel héél voordelig.

Om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen, is het fijn als u een afspraak inplant voordat u naar de winkel komt. Zo kunnen wij veilig en met volle focus u adviseren en helpen bij het uitkiezen van uw nieuwe keuken en/of badkamer.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren bij een van de showrooms van Brugman.

Kom langs wanneer het jou uitkomt

  • Kom je rond etenstijd? Dan zorgen wij voor een lekkere maaltijd!
  • Op afspraak gaan we speciaal voor jou extra open.
  • Op koopavonden tot 21.00 uur geopend.
Home
Terug
Sluiten