actie

Nu 20% korting op elke keuken en 10% korting op elke badkamer ook nog gratis stijladvies cadeau* en/of een gratis Soho douchewand**!

Al meer dan 49 jaar zet Brugman zich in voor de beste keuken en badkamer oplossingen. Laat je inspireren en adviseren in een van onze showrooms. We nemen graag de tijd voor jou en jouw droomkeuken of -badkamer.

Nu al nieuwsgierig naar de nieuwste trends?
Laat je hier alvast inspireren..

Ook toe aan een Brugman?

Je ontvangt nu behalve 20% korting op elke keuken en 10% korting op elke badkamer ook nog gratis interieuradvies* en/of een gratis SOHO Sealskin douchewand**.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Plan een afspraak in of kom gewoon langs! Uiteraard hebben we persoonlijke aandacht voor iedereen en zorgen we ervoor dat we ons in alle gevallen aan de maatregelen houden om jouw en onze gezondheid te waarborgen.

*bij minimale aankoopwaarde van €10.000,-
**bij minimale aankoopwaarde van €6.000,-

Persoonlijk advies

Onze adviseurs tekenen graag een keuken- of badkamerontwerp op maat voor je. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op je persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we je helpen een passende oplossing te vinden. 

Laat je inspireren en adviseren bij een van de showrooms van Brugman.

Kom langs wanneer het jou uitkomt

  • Kom je rond etenstijd? Dan zorgen wij voor een lekkere maaltijd!
  • Op afspraak gaan we speciaal voor jou extra open.
  • Op koopavonden tot 21.00 uur geopend.
Home
Terug
Sluiten