Ga voor goud! Gratis Stella Livorno Superior FDST

Bij aankoop jouw nieuwe keuken of badkamer!

Koop je vóór 16 juni een nieuwe keuken of badkamer? Dan ontvang je een Stella Livorno Superior FDST t.w.v. €2.399,- cadeau!*

Ook toe aan een Brugman? Dit is jouw kans! Laat je inspireren én adviseren bij Brugman en rijd samen met ons de zomer tegemoet op jouw nieuwe e-bike!

Lekker fietsen, zelfs met tegenwind

Jij wil opvallen. Overdag en in de avond. Met jouw verschijning, jouw e-bike, jouw verlichting. Jij weet wat je wil. Waar je van houdt. Dat maakt jou anders dan de rest. Dat zie je in alles. Ook in jouw e-bike. Met de Livorno Superior FDST sta je in het middelpunt, dat weet je zeker.

Wil je er zeker van zijn dat een van onze adviseurs alle tijd heeft voor je? Plan dan een afspraak in op een moment dat het jou uitkomt. Dit is geheel vrijblijvend!

Kom langs wanneer het jou uitkomt

  • Kom je rond etenstijd? Dan zorgen wij voor een lekkere maaltijd!
  • Op afspraak gaan we speciaal voor jou extra open.
  • En op zondag zijn al onze vestigingen geopend. 

* Deze e-bike actie geldt alleen bij aankoop van een keuken en/of badkamer met een minimale aankoopwaarde van € 6.000,-. Deze actie is geldig t/m 16 juni 2019. Niet in te wisselen voor geld. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Deze actie geldt niet i.c.m. andere acties van Stella en inruilfietsen. Aanbetaling van € 1.400 direct te voldoen in de winkel. Bestellingen via NFP of BFN zijn niet mogelijk.

Home
Terug
Sluiten