Badkamer kosten berekenen

  • Meteen een inschatting van de kosten
  • Simpel, makkelijk en snel
  • In te richten naar jouw wensen

Start hier je badkamer berekening

Aanhef*
Nieuwsbrief*

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Badkamer budgetplanner

Badkamer kosten berekenen. Misschien niet het leukste klusje zodra je aan een nieuwe badkamer denkt, maar wel een hele belangrijke stap om erachter te komen wat mogelijk is binnen het budget. Bij het opdoen van inspiratie is het immers lastig uitrekenen wat het kost om jouw droombadkamer te realiseren.

Om het allemaal wat eenvoudiger te maken heeft Brugman de badkamer budgetplanner om overzichtelijk de kosten voor een nieuwe badkamer uit te rekenen. Na het aangeven van je budget, persoonlijke smaak, beschikbare ruimte, keuze voor de wand- en vloertegels en de rest van de badkamerinrichting volgt een overzicht van de uitgaven per onderdeel. Twijfel je over verschillende opties en wil je weten of een bad binnen de begroting past? Geen probleem. De badkamer budgetplanner kan zo vaak als je wilt ingezet worden om een schatting van de uitgaven te berekenen.

Hoe werkt het?

  1. Start de budgetplanner door het formulier in te vullen
  2. De budgetplanner legt je in enkele stappen verschillende keuzes voor
  3. Je ontvangt direct een kostenindicatie van je nieuwe badkamer
  4. Vragen over de prijsindicatie? Kom langs in een van onze showrooms, dan komen we er samen uit
Home
Terug
Sluiten