8.6
Goed 8.6 van 0-107759 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

"Bij Brugman zijn we pas tevreden als u ook tevreden bent"

Paul de Jong Commercieel directeur Brugman
Customer profile image
Geplaatst op 18 augustus 2022

Verkoper neemt de tijd voor je

Verkoper neemt de tijd voor je, denkt goed mee, doet goede voorstellen en heeft bestand van zaken.

Ons service team Geplaatst op 18 augustus 2022

Beste meneer/mevrouw vd Broek,

Wat fijn dat mijn collega u geheel naar wens van dienst kon en mocht zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 18 augustus 2022

Heel goed.

Zeer goed op de hoogte gehouden van de geplande levering en montage. Meerdere keren er mail en telefonisch geïnformeerd/afgestemd, en uiteindelijk is alles exact volgens afspraak uitgevoerd.

Ons service team Geplaatst op 18 augustus 2022

Beste Randy,

Zoals u van ons kan en mag verwachten. Dank u voor deze positieve review.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 augustus 2022

Goede levering fijne mensen en alles…

Goede levering fijne mensen en alles compleet

Ons service team Geplaatst op 18 augustus 2022

Beste meneer/mevrouw Olsthoorn,

Zoals u van ons kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 augustus 2022

Eerste bedrijf meteen raak!

Wij waren van plan om bij meerdere bedrijven te gaan kijken, maar bij Brugman als eerste bedrijf hadden we meteen een vertrouwd gevoel. We maakte ons budget bekend en de verkoper is uren met ons bezig geweest om geheel naar onze wensen met een sluitend pakket te komen waarbij alle negatieve en positieve kanten eerlijk werden belicht.

Ons service team Geplaatst op 17 augustus 2022

Beste heer en mevrouw Bootsma,

Wat doet ons dit goed om te vernemen. Hartelijk dank dat u voor ons hebt gekozen en dank u voor de waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 augustus 2022

Vervangen plug van wastafel

Snelle en vriendelijke oplossing van ons probleem

Ons service team Geplaatst op 17 augustus 2022

Beste heer/mevrouw Jaarsveld,

Fijn dat u zo te spreken bent over ons echter u geeft ons 1 ster. Graag vernemen wij wat hier de reden van is of is dit per ongeluk gegaan. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 augustus 2022

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen, veel mogelijkheden waren er. Kijk uit naar de levering.

Ons service team Geplaatst op 17 augustus 2022

Beste heer Van der Sande,

Dan u wel voor de super mooie review en vijf sterren beoordleing.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 17 augustus 2022

Volgens afspraak

Conform afspraak, zoals telefonisch als schriftelijk, verliep alles naar wens.

Ons service team Geplaatst op 17 augustus 2022

Beste heer/mevrouw,

Wat een mooie review en beoordeling heeft u ons gegeven, dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 16 augustus 2022

Ik werd heel goed geholpen

Ik werd heel goed geholpen, maar vooral ook gehoord. Mijn wensen werden gelijk opgepakt zodat ik nu een keuken heb welke perfect bij mij past.

Ons service team Geplaatst op 16 augustus 2022

Beste Petra,

Het doet ons goed dat u de perfecte keuken heeft kunnen vinden bij ons. Dank u wel voor de top review en beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 augustus 2022

Prettig geholpen door zeer kundige…

Prettig geholpen door zeer kundige medewerker. Hij dacht met ons mee en kwam met goede en creatieve oplossingen.

Ons service team Geplaatst op 15 augustus 2022

Beste heer Foederer,

Dat is wat u kan en mag verwachten van ons! Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 15 augustus 2022

Goede en kordate service

Goede start in de winkel. Open gesprek, werd naar mij geluisterd. Tijdens montage goede opvolging en goede service.

Ons service team Geplaatst op 15 augustus 2022

Beste Jak,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 14 augustus 2022

Onze vloer ging verkleuren en wij…

Onze vloer ging verkleuren en wij hebben zonder gedoe eennieuwe vloer geleverd gekregen. Top!

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2022

Beste heer/mevrouw Burgers,

Fijn om te vernemen dat onze service naar tevredenheid is! Hartelijk dank voor uw mooie review.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 13 augustus 2022

heel erg fijn contact en geholpen van A…

heel erg fijn contact en geholpen van A tot Z. heel fijn ook dat er constant meegedacht wordt om te komen tot de perfecte keuken voor ons huis. Heel erg bedankt!

Ons service team Geplaatst op 14 augustus 2022

Beste heer/mevrouw Kostwinner,

Super om te horen dat u tevreden bent van begin tot eind. Veel kookplezier in uw keuken gewenst!

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 augustus 2022

Goede en zeer bruikbare adviezen…

Goede en zeer bruikbare adviezen gekregen van Kenny.
Daarna was het een beetje rommelig omdat de gastvrouw meende dat we nog een keer terug moesten komen,hoewel alles al in kannen en kruiken was.

Ons service team Geplaatst op 12 augustus 2022

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, feedback en positieve beoordeling. Wij nemen dit zeker te rharte.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 12 augustus 2022

Aanrader

Prettige ontvangst en de verkoper heeft gelijk door wat je nodig hebt en weet daarop in te spelen.

Ons service team Geplaatst op 12 augustus 2022

Beste Petra,

Dank u wel voor de mooie review waarin u uw ervaring met ons deelt.

Met vriendelijke groet,

Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers

Customer profile image
Geplaatst op 11 augustus 2022

Prima montage en service

Vanaf 13 Juni montage van bestelde badkamer. Heeft helaas lang geduurd vanwege ziekte en vakantie van klusteam.
Verder niets dan lof voor klussers.Alles keurig en puntjeprecies gemaakt. Er werd goed meegedacht en overlegd.Lijntje met seviceafdeling van Brugman was kort. Iets niet geleverd of te weinig, er werd over gebeld, besteld en volgende dag in huis.
Iedere dag werd alles netjes achtergelaten.
Dankzij deze mannen kan ik nu genieten van een prachtige badkamer.

Ons service team Geplaatst op 11 augustus 2022

Beste heer/mevrouw De Koning,

Goed om te vernemen dat u tevreden bent over de montage en service van Brugman. Dat horen we graag! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Pauline de Jong - Brugman Keukens & Badkamers

Home
Terug
Sluiten