Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Voorwaarden

Onderstaand vindt u alle voorwaarden van Brugman Keukens en Badkamers.

Algemene voorwaarden

Voor al je aankopen bij Brugman keukens en badkamers gelden de CBW voorwaarden plus aanvullingen.

Als lid van het CBW dient Brugman keukens en badkamers aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Een erkenning van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) krijg je niet zomaar. Het CBW toetst bedrijven op belangrijke onderdelen zoals klantvriendelijkheid en service.

Privacybeleid

Het privacybeleid is van toepassing op elk gebruik van onze website en op alle persoonsgegevens die geregistreerd worden via onze websites en in onze winkels.

Wij nemen onze verplichtingen ten aanzien van uw privacy en de verwerking en doorgifte van uw persoonsgegevens zeer serieus. Wij hebben dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de overdracht en het bewaren van gegevens veilig verlopen.

Cookiebeleid

Bij gebruik van de website van Brugman kan door Brugman of door derde partijen informatie verzameld worden over het gebruik van deze website. Hiervoor wordt door Brugman gebruik gemaakt van cookies.

CBW-voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn totstand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad en treden in werking per 1 december 2005.

Disclaimer

Op het gebruik van de website van Brugman zijn de onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door u toegang te verschaffen tot en gebruik te maken van de website van Brugman stemt u in met de toepasselijkheid van deze onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Review policy

Wij hechten veel waarde aan recensies. Hiermee verbeteren wij onze producten en dienstverlening. Onze uitgangspunten:  

  • alle reviews zijn van echte klanten 
  • alle reviews, positief en negatief, zijn zichtbaar
  • niemand krijgt een beloning, korting of iets anders om een review te schrijven
Magazine aanvragen
Afspraak maken