De keuken van familie Koudstaal

De nieuwe keuken van familie Koudstaal

Heleen is één van de klanten uit onze TV commercial. We zochten haar op na 100 maaltijden en stelden haar de vraag - Wat maakt jullie na 100 dagen nog steeds blij met jullie Brugman keuken? We vroegen Heleen naar haar beste keuken-beslissing. Én naar haar gouden tip voor het kiezen van de keuken. Lees verder en leer van onze klanten, en hun beste keuken-beslissingen.

"Wat waren jullie wensen voor de nieuwe keuken?"

“Onze wens was een moderne, zwarte keuken. Het liefst met een strakke en rustige uitstraling. Onze droomkeuken hebben we samengesteld met een keukenadviseur van Brugman. Daarnaast vonden wij het ook belangrijk dat de keuken volledig integreert met de rest van het interieur. Onze voorkeur ging dan ook uit naar een open keuken met een barretje waaraan we heerlijk kunnen ontbijten, borrelen en bijkletsen met gasten.”

 

"Hoe vinden jullie het resultaat geworden?"

We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. De keuken is nu veel meer het hart van het huis: er gebeurt hier veel en er wordt veel besproken. Lief en leed. De open keuken zorgt ervoor dat iedereen kan meegenieten, of diegene nu in de keuken is of in de eetkamer. De keuken heeft precies de uitstraling die wij wensten. Daarnaast is hij duurzaam. Alles is namelijk elektrisch. We zijn enorm blij met de inductiekookplaat, waar we inmiddels vele heerlijke gerechten op hebben bereid. Ook kunnen wij niet meer zonder de ijskast met ijsklontjes, een echte aanrader!

Afspraak Brugman

Meer inspiratie of advies?

Kom langs in de winkel of plan een thuisafspraak

Kom je naar de winkel en heb je veel vragen? Plan dan een afspraak met een adviseur, zodat we alle tijd kunnen nemen om de mogelijkheden met je te bespreken. Is het voor jou lastig om langs te komen in de winkel? Geen probleem! Het is nu ook mogelijk om een adviseur bij jou thuis te laten komen. Dit allemaal zonder verplichtingen, want een afspraak is geheel vrijblijvend.

 

 

Ervaringen van onze klanten

Niet alleen de familie Koudstaal vertelt over hun ervaring met Brugman. We bezochten ook andere mensen en gezinnen na 100 dagen. We vroegen ze allemaal naar hun beste keuken- of badkamerbeslissing. Én naar hun tips.

 

 

Home
Terug
Sluiten