Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Makkelijk & slim

Natuurlijk wil je dat jouw badkamer of keuken er mooi en stijlvol uitziet. Maar functionaliteit is minstens zo belangrijk. Sterker nog: dit is de basis. Want pas als je de keuzes voor je apparatuur, bergruimte en indeling (praktisch én ergonomisch) hebt gemaakt, kun je met het uiterlijke plaatje aan de slag. Nu kunnen we ons voorstellen dat het je wat duizelt: er is zoveel te kiezen! Waar moet je nu écht aan denken? En wat vind je eigenlijk belangrijk? We maken je graag wegwijs in de makkelijke én slimme keuzes voor de badkamer en keuken.

Makkelijke en slimme keuzes

Waar moet je nu écht aan denken? En wat vind je eigenlijk belangrijk? We maken je graag wegwijs in de makkelijke én slimme keuzes voor de badkamer en keuken.

Slim gebruik maken van je ruimte

Hoe maak je optimaal gebruik van de ruimte? Dat betekent voor iedereen wat anders. De één zoekt vooral opbergruimte. De ander wil zoveel mogelijk bewegingsruimte, zodat de ochtendspits – met z’n allen tegelijk in de badkamer – zonder irritatie verloopt. Bij Brugman helpen we je met het maken van de badkamer- of keukenindeling die bij jou past.

8x méér opbergruimte in de keuken

In de keuken heb je eigenlijk altijd méér opbergruimte nodig. Gelukkig zijn er een paar slimme oplossingen en keuken indelingen waarmee je de ruimte zo efficiënt mogelijk benut én extra ruimte creëert.

Je badkamer slim inrichten

In je badkamer wil je graag veel functionaliteit kwijt: als het even kan een douche, bad én toilet. Tegelijkertijd is het meestal niet de grootste ruimte van het huis. Door op een aantal dingen te letten bij de indeling van de badkamer, benut je de badkamer optimaal terwijl je het tóch lekker ruimtelijk houdt.

Gemak in je keuken en badkamer

Gemak dient de mens. Zeker in de badkamer en keuken. Want zeg nu zelf: een toilet dat je supersnel kunt schoonmaken is érg welkom. En een oven die ingrijpt als je eten dreigt te verbranden is ook een fijne vondst. Tijd en moeite besparen: dat willen we allemaal wel. We inspireren je dan ook graag met slimme ideeën en technieken.

Slimme keukens

In de keuken ben je vaak flink aan het multitasken. Dat heeft soms best zijn charme. Maar als het betekent dat je met een oververhit hoofd aan een tafel vol gasten ploft, is het niet ideaal. Gelukkig wordt onze keuken steeds slimmer. Met keukenapparatuur en toepassingen die ons werk uit handen nemen bijvoorbeeld. We zetten 5 slimme vondsten voor je op een rij.

Schoonmaakgemak in de badkamer

Het is een klusje waar je het liefst zo snel mogelijk mee klaar bent: het poetsen van de badkamer. Slim om hier bij het inrichten van de ruimte alvast goed over na te denken. Met de juiste keuzes bespaar je jezelf namelijk heel wat schoonmaakwerk. We zetten de belangrijkste must-do’s voor je op een rijtje.

Meer keuken en badkamer inspiratie?

 • De beste schoonmaaktips voor je badkamer

  De beste schoonmaaktips voor je badkamer - Brugman

  Je badkamer schoonmaken is erg belangrijk. Met de juiste schoonmaakmiddelen en de handige tips van Brugman is dit een fluitje…

  Lees meer
 • Scandinavische badkamerstijl

  Een Scandinavische badkamerstijl

  Met een perfecte balans tussen licht, wit en warmte ontstaat er met een Scandinavische badkamerstijl een gevoel van rust en…

  Lees meer
 • Trends in keukenbladen

  Trends in keukenbladen

  Het kiezen van een keukenblad is niet alleen praktisch, maar ook een kans om de sfeer en stijl van jouw keuken te bepalen.…

  Lees meer

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Een keuken of badkamer is een aankoop die je niet elke dag doet. Je wilt graag jaren met je keuken of badkamer vooruit kunnen en moet soms moeilijke keuzes daarin maken. Wij vinden het erg belangrijk om je daarin uitgebreid advies te geven.

 • Advies op maat, een gratis tekening en 3D ontwerp door professioneel opgeleide adviseurs
 • Inspiratie in onze winkels met een breed assortiment en de nieuwste trends en ontwikkelingen
 • Aandacht voor je persoonlijke wensen én budget
 • Het gehele traject dezelfde adviseur bij wie je met alle vragen terecht kan
 • Een afspraak buiten openingstijden is ook mogelijk

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor een afspraak bij jou thuis. Lees hier meer over de thuisafspraak.

 

Magazine aanvragen
Afspraak maken