8
102559

Brugman keuken XGL-Redrup Studio

Gezellige en moderne keuken

  • Kookeiland met kasten geïntegreerd in de achterwand
  • Guttman afzuiging in het werkblad
  • Teakhouten barblad
  • Miele keukenapparatuur en koffiecenter

Gezellig borrelen en koken gaan in deze eilandopstelling perfect samen. Met deze XGL Redrup Studio keuken sta je in nauw contact met de rest van het gezelschap. Dankzij de combinatie van het warme barblad en het strakke keukenblad, combineert deze keuken gezelligheid met een modern karakter.

Van alle gemakken voorzien

Deze keuken in eilandopstelling is van alle gemakken voorzien. Dankzij de keukenapparatuur van Miele en de losse kokendwaterkraan, is de keuken echt compleet te noemen. Zet een aromatische kop koffie met het smaakvolle koffiecenter van Miele. Dankzij de afzuiging in het werkblad heb je geen last van een opvallende afzuigkap boven het kookeiland. Kortom: een strakke keuken, voorzien van alle gemakken in combinatie met de gezelligheid van de baropstelling.

Iets voor jou?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van deze gezellige keuken? Of ben je benieuwd hoe deze moderne keuken er precies uit ziet? Neem een kijkje in een showroom bij jou in de buurt.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken XGL-Redrup Studio

Prijs op aanvraag

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.