Brugman keuken Voxan 895

Landelijk en robuust

  • Houtdecor hoekkeuken met onregelmatige verticale groef
  • Keukenapparatuur van AEG
  • Ruime korflades en halfhoge kasten
  • Wandplanken voor leuke accessoires

Haal de rust en robuuste uitstraling van de natuur naar binnen! Met de Voxan 895 keuken geef je een natuurlijke look aan je interieur met deze landelijke hoekkeuken. De keuken is perfect geschikt voor een groot gezin. Het ruime werkblad en talloze opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd met gemak de lekkerste gerechten op tafel zet, ook voor een groter gezelschap.

Van alle gemakken voorzien

De landelijke keuken is van alle gemakken voorzien. Zo kook je comfortabel met de kwaliteitsapparatuur van AEG. De halfhoge kasten geven een ruimtelijke uitstraling aan deze hoekkeuken. Daarnaast zorgen de verschillende wandplanken voor een speels en luchtig effect. Plaats accessoires en geef de keuken zo een extra persoonlijk karakter.

Benieuwd?

Bekijk deze stoere keuken in één van onze showrooms bij jou in de buurt. Maak je wensen kenbaar en laat ons deze inpassen in deze prachtige keuken.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Voxan 895

Prijs zoals opgesteld
€ 7.895

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.