Brugman keuken Seasons

Kleurrijke eyecatcher

  • Rode hoogglans keuken
  • Geruisloos sluitende lades dankzij Blumotion systeem
  • Decoratieve achterwand
  • Whirlpool keukenapparatuur

Deze kleurrijke keuken is een ware eyecatcher in iedere woning. De hoogglans rode kleur maakt van deze keuken een uniek exemplaar. De keuken is ideaal voor de kleinere ruimtes dankzij het compacte formaat. Hierdoor zijn de apparaten van Whirlpool binnen handbereik en is de keuken geschikt voor kleine huishoudens. Zo kook je comfortabel een heerlijke maaltijd voor twee personen in deze compacte keuken.

Kleurrijk koken

De kleur rood is niet te missen in deze unieke keuken. Laat je inspireren door de achterwand tijdens het koken. De rode kleur van de smakelijke tomaten maken dat je iedere dag weer vol plezier aan de slag gaat met lekkere gerechten. Naast de vrolijkheid van deze keuken geniet je van topkwaliteit dankzij de geruisloze sluiting van de lades met het Blumotion systeem.

In het echt bekijken?

Interesse in deze compacte keuken? Breng een bezoekje aan één van onze showrooms bij jou in de buurt en ontdek wat de mogelijkheden zijn van deze keuken in combinatie met jouw wensen.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Seasons

Prijs zoals opgesteld
€ 6.495

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.