Brugman keuken Sante

Hollandse nuchterheid

De basis van dit keuken ontwerp is vooral no-nonsense geweest. Gezonde Hollandse nuchterheid, maar toch contrastrijk. Alles wat je nodig lijkt te hebben zit in deze keuken. Een mooie oven op hoogte, electrische kookplaat die makkelijk schoon te houden is en een lekker strak aanrechtblad.

Proost, op een mooie keuken

Contrastrijk dankzij het donkere aanrechtblad, donkere inbouwoven en losse afzuigkap. De spatrand in het werkblad is een detail wat nog wel eens vergeten wordt, aan alle details gedacht. Wij denken dat je met de Brugman keuken Sante wel goed zit. 

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Sante

Prijs zoals opgesteld
€ 7.495

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.