Brugman keuken Piatti

Landelijke gezelligheid

  • Landelijke keuken met een romantische uitstraling
  • Vrijstaand Bertazzoni fornuis met RVS achterwand en afzuigkap
  • Kunststof deuren met kader voorzien van een landelijke hout look
  • Bauknecht apparatuur

Deze Piatti hoekkeuken is voorzien van een zeer luxe fornuis inclusief oven en bijpassende afzuigkap. De keuken is van alle gemakken voorzien en hierdoor perfect geschikt voor de echte kookliefhebber. Of je nu graag nieuwe gerechten uitprobeert, of dagelijks voor het hele gezin een maaltijd op tafel zet, met deze landelijke keuken kook je met het fijnste gemak. Zo werk je ook 's avonds comfortabel in de keuken dankzij de vier LED-spots.

Landelijke uitstraling

De landelijke uitstraling van deze kwaliteitskeuken geeft in een handomdraai een romantische en robuuste look aan je interieur. Haal het buitenleven naar binnen dankzij de warme Essen Molina grijze kleur van deze keuken. Het robuuste fornuis geeft tegelijkertijd een stoere finishing touch aan deze ruime hoekkeuken.

Iets voor jou?

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze keuken in jouw woning? Breng een bezoekje aan onze showroom bij jou in de buurt en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jou.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Piatti

Prijs zoals opgesteld
€ 8.495

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.