Brugman keuken Mogano

Eiken in de Mogano keukenfamilie

De kleur van deze keuken is Kasteel Eiken, dat zorgt voor de warme sfeer die we over algeheel over proberen te brengen met de Mogano Keuken die je hier ziet. Met stoere horizontale Viking grepen en een 8 centimeter dik betonnen aanrechtblad bepalen de looks van deze robuuste keuken.

Dat is het, met robuuste vakwerkschouw met afzuigkap, schitterende Boretti fornuis, het stoere spoeleiland; alles staat op indrukwekkende wijze in het teken van stijlvol en sfeervol gebruiksgemak. Leuk aan het profiel van de deuren en kasten is ook dat het leverbaar is in 40 kleuren. Dat wordt gezellig koken!

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Mogano

Prijs zoals opgesteld
€ 13.995

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.