Brugman keuken Mogano Sirrah

Modern met een industriële look

  • Betonlook keuken met een industriële uitstraling
  • Compleet met oven-magnetron en stoomoven
  • Grote kookplaat van 90 cm
  • Bijzondere kraan en bijpassende spoelbak 

Deze keuken met moderne apparatuur is een echte eyecatcher door de industriële uitstraling. De betonlook keukendeuren en het blad in dezelfde kleur maken een stoer geheel. De zwarte accenten van de kraan, de bijpassende spoelbak van dezelfde leverancier en de grepen geven de keuken die typische industriële look. Ook de oven-magnetron en de stoomoven zijn in dezelfde industriële stijl uitgevoerd. Deze open keuken zal de favoriete plek in huis worden, want door de warme kleuren en de bar is de keuken erg gezellig en ruimtelijk. 

Modern en praktisch

In deze open keuken is ook gedacht aan praktische handigheidjes. De spoelbak is bijvoorbeeld voorzien van een afdruipgedeelte en is gemakkelijk schoon te maken. De bijzondere kraan heeft een draaibare uitloop waardoor je makkelijk een grote pan of emmer vult met water. Voor koks die graag uitgebreid koken is deze grote kookplaat van 90 cm een echte must. Bovendien vind je onder de kookplaat grote lades zodat je alle benodigdheden tijdens het koken bij de hand hebt. 

Neem een kijkje in de showroom

Benieuwd of de Mogano Sirrah keuken aan jouw wensen voldoet? Kom naar één van onze winkels en bekijk deze keuken in de showroom. We geven je graag persoonlijk advies.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Mogano Sirrah

Prijs zoals opgesteld
€ 10.950

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.