Brugman keuken Mirall

Bijzondere details, bijzondere keuken

Een strakke greeploze keuken, daar denk je niet meteen aan als je denkt aan keukens. Deze pijnboom zwarte keuken straalt absolute klasse uit door de combinatie met een marmer look werkblad en achterwand.

Dankzij onder meer de praktisch korflades en besteklade onder de gaskookplaat wordt de ruimte superslim benut. Handig in gebruik, maar ook technisch slim bedacht. De keuken op deze foto is ook nog eens voorzien van geïntegreerde koelkast, vaatwasser, solo oven en afzuigkap. 

Houd je niet van deze donkere uitstraling of denk je toch aan een ander soort opstelling? Dat kan natuurlijk gewoon. De keuken is nog verkrijgbaar in verschillende front kleuren en soorten.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Mirall

Prijs zoals opgesteld
€ 10.895

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.