8
102559

Brugman keuken Milox steengrijs

Steengrijs, moderne keuken

De Brugman Milox heeft een mooi evenwicht tussen veel opbergruimte en éxtra werkruimte. Dat zorgt ervoor dat je je als een echte kok voelt in je eigen keuken. Door de hoge kast, welke uit slechts één deur bestaat, de grote laden en het verdiepte aanrechtblad ontstaat er een zee van ruimte in deze keuken.

Het zorgt op deze manier voor een bijzonder ruime uitstraling, die versterkt wordt door de ingebouwde afzuigkap en de weggewerkte kasten. De keuken is ook nog eens voorzien van hyper moderne apparatuur (vrij te kiezen natuurlijk, het past altijd).

We hebben het hier over een inductiekookplaat, ingebouwde koel-vriescombinatie, oven, vaatwasser en ingebouwde afzuigkap. Deze Brugman keuken Milox is leverbaar in verschillende kleuren en ook in houtdesigns.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Milox steengrijs

Prijs zoals opgesteld
€ 9.795

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.