Brugman keuken Mikea

Moderne rechte keuken

  • Strak afgewerkte keuken
  • Moderne opleggreep (semi greeploos)
  • Complete Whirlpool apparatuur
  • In meer dan 300 kleuren verkrijgbaar

Deze moderne keuken in een rechte opstelling in hoogglans wit is van alle gemakken voorzien. De brede en diepe lades en klepkasten zorgen voor veel praktische opbergmogelijkheden dicht bij de plek waar je aan het werken bent. De oven bevindt zich op werkhoogte. Aan beide kanten naast de kookplaat en de spoelbak is voldoende werkruimte. Op de wand bevindt zich een stijlvolle en makkelijk afneembare spatrand in hetzelfde materiaal als het werkblad. De 5 Whirlpool apparaten maken deze keuken meer dan compleet.

Compact en persoonlijk

Deze keuken is perfect geschikt voor kleinere ruimtes. Door het lijnenspel en de lichte kleuren slaagt hij erin een ruimtelijk gevoel te creëren. Ook de strakke opleggrepen dragen hieraan bij. Ze zijn een perfecte, minimalistische vervanging voor greeploze deuren en kasten. Deze keuken is niet alleen leverbaar in hoogglans wit, maar in nog meer dan 300 andere kleuren. Kortom, een perfecte keuken om volledig naar je eigen voorkeuren vorm te geven.

Een kijkje komen nemen?

We geven graag de mogelijkheid om deze moderne keuken zelf eens te komen bekijken. Zo ontdek je op je gemak of deze keuken bij jou en je woning past en kun je kijken welke kleur jouw voorkeur heeft. Kom daarom eens langs in onze showrooms, waar we je graag verder helpen.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Mikea

Prijs zoals opgesteld
€ 5.950

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.