Brugman keuken Enora

Modern en warm

  • Moderne look door de strakke afwerking
  • Composieten werkblad
  • Zijdemat zandbeige kasten
  • Hoekkast met Le Mans draaiplateau

Deze hoekkeuken heeft een moderne en tegelijkertijd warme uitstraling. De zachte kleur van de fronten oogt rustig en combineert prachtig met het donkerdere werkblad. De strakke grepen en rechte vormen maken de keuken bijzonder eigentijds. Aan de linkerkant is genoeg plek om te koken en rechts zijn zowel de wasbak als de greeploze Bauknecht combimagnetron te vinden. Deze handige indeling laat genoeg ruimte over om te snijden of keukenapparaten neer te zetten.

Opgeruimd en georganiseerd

Deze keuken biedt veel opbergruimte waardoor je genoeg plek op het aanrecht hebt om heerlijk te koken. Niet alleen de hoekkast met Le Mans draaiplateau is hierbij een uitkomst, maar ook het rek voor je kookgerei en kruiden maakt goed gebruik van de beschikbare ruimte. Dat maakt deze keuken ideaal wanneer deze erg zichtbaar is en je de ruimte graag opgeruimd houdt.

Zelf de sfeer komen proeven?

Graag zelf bekijken hoe deze warme keuken optimaal gebruik maakt van de ruimte? Kom dan ook eens langs in onze showroom en ontdek hoe snel je je hierin thuis zal voelen.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Enora

Prijs zoals opgesteld
€ 10.995

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.