Brugman keuken Elemi

Klassieke landelijkheid

  • Klassieke uitstraling dankzij witte casettedeuren met knopgrepen
  • Veel opbergruimte door de apothekerskast en verhoogde kasten
  • Keukenapparatuur van Bosch
  • Granieten werkblad met waterkering

De hoekopstelling van de Elemi keuken is ruimtelijk en huiselijk warm tegelijk. De keuken is voorzien van de topapparatuur van Bosch waardoor je met plezier en gemak de heerlijkste gerechten op tafel zet. De combinatie van klassieke casettedeuren en het granieten werkblad geven jouw keuken een landelijke uitstraling.

Voor het hele gezin

De keuken is voorzien van een hoogwaardig granieten keukenblad met een ruim werkoppervlak. Er is dus plek genoeg om samen te koken. Naast de voordelen van de ruime hoekopstelling is deze keuken voorzien van oneindige opbergmogelijkheden. In de verhoogde kasten en de ruime apothekerskast berg je al het servies en keukenvoorraad eenvoudig op. Zo is de keuken altijd netjes opgeruimd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk deze landelijke, klassieke keuken met eigen ogen in onze showrooms. Zo ontdek je snel of keuken Elemi perfect past bij jouw woon- en kookwensen.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Elemi

Prijs zoals opgesteld
€ 12.395

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.