Brugman keuken Dinand 346

Moderne gezelligheid

  • Combineer koken, eten en borrelen dankzij de huiselijke opstelling
  • Combinatie van een dun keramiek blad en een kunststof donker barblad in eikenlook
  • Luxe spoelbak
  • Grohe 3-in-1 kraan

Deze keuken in een schiereiland-opstelling combineert koken en gezellig samenzijn. De strak vormgegeven keuken is voorzien van grote korven met binnenlade, glanzende deuren en RVS grepen. Dit geeft de hele ruimte een moderne uitstraling. De keuken is voorzien van hoogwaardige Siemens apparatuur, waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

Praktisch koken

De luxe spoelbak is in het keukenblad gelegd. Dit zorgt voor een vlakke overgang van het blad naar de spoelbak. Hierdoor houd je het blad eenvoudig schoon. Door de overzichtelijke opstelling bereid je in een handomdraai de heerlijkste gerechten. Tijdens het koken praat je onder het genot van een drankje gezellig bij met je vrienden of familieleden die ontspannen zitten aan de bar.

Deze keuken met je eigen ogen zien?

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek alle eigenschappen van deze praktische en moderne keuken. Ontdek samen met Brugman wat de mogelijkheden zijn voor jouw wensen.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Dinand 346

Prijs op aanvraag

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.