Brugman keuken Cubic

Kook eiland met greeploos design

Wilde je altijd al een nieuwe vorm van een keuken vinden? Gegarandeerd dat je design gecombineerd met raamwerkdeuren en Viking grepen. Daarbij genomen een elegant aanrechtblad van het materiaal Top Core, het is slechts 10mm dik.

De keuken is uitgevoerd met grote laden van 150 centimeter breed, maar als je wil kun je er zelfs nog meer pannen in kwijt. Zulke grote ovenschalen hebben wij niet in huis. Ga je de materialen uit de laden gebruiken, doe dit dan met je luxe apparatuur.

Waaronder een design afzuigkap en side by side koelkast die het plaatje helemaal compleet maken. Wil je weten of deze keuken ook in jouw huis passen zou? Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Cubic

Prijs zoals opgesteld
€ 20.995

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.