Brugman keuken Cayenne

Tijden van weleer

Magnolia is de kleur van deze keuken. Je ziet keukens wel vaker in deze kleur, maar toch is de Brugman keuken Cayenne uniek. De combinatie landelijk en modern straalt hier namelijk ook een vorm van gezelligheid uit die niet altijd gemakkelijk terug komt in ontwerpen.

Het landelijke aangezicht wordt versterkt door de prachtig gefreesde casette fronten op de deurtjes en de laden. Deze zijn ruim en gemakkelijk te openen door zijn grepen.

Een complete keuken door de ingebouwde koel- vriescombinatie, vlakscherp afzuigkap, vaatwasser, combi oven en gaskookplaat. Dit genoemd, betekent dat natuurlijk niet dat dit de enige manier is om deze prachtige keuken in huis te krijgen, voor meer opties kom je natuurlijk gewoon naar een showroom.

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Cayenne

Prijs zoals opgesteld
€ 7.795

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.