Brugman keuken Airoya

Stoere huiselijkheid

  • Huiselijke uitstraling door de warme houtkleur
  • Dik, grof afgewerkt betonnen werkblad
  • Grote koelvriescombinatie
  • Grote, in het werkblad ingefreesde inductiekookplaat

Deze moderne keuken met warme, stoere uitstraling heeft een hoekopstelling. De combinatie tussen houtlook met verticale nerven en de brede, minimalistische grepen geeft hem een moderne touch. De tegelwand met verschillende decors zorgt voor een levendig karakter. Links, aan de muurzijde, bevinden zich twee nissen en zijn apparaten geplaatst, waaronder op werkhoogte een Atag oven en combioven (met spit). Daarnaast bevindt zich hier ook een zeer ruime koelvriescombinatie.

Ruimte en overzicht

Koken is een feest op de grote inductiekookplaat die in het robuuste betonnen werkblad is gefreesd. Links bij het werkblad bevinden zich een grote spoelbak en de vaatwasmachine. In deze keuken is het prettig en overzichtelijk werken, zeker wanneer je kookt voor een groot gezin of gezelschap.

Met eigen ogen zien?

Deze ruimtelijke keuken die van alle gemakken is voorzien zelf bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf of deze keuken perfect past bij je woon- en kookwensen!

De Brugman Garantie

  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens
  • Prijs zoals afgebeeld

Brugman keuken Airoya

Prijs op aanvraag

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.