Boretti kookplaten - Brugman

Boretti gas- en inductiekookplaten

Boretti kookplaten staan bekend om de elegante, Italiaanse vormgeving met oog voor detail. Dit lifestylemerk voor keukenapparatuur begon met het maken van fornuizen, wat meteen een groot succes werd. Inmiddels maakt Boretti indoor- en outdoor keukenapparatuur en kleine huishoudelijke producten. De kookplaten kenmerken zich door hoogstaande kwaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en maken gebruik van geavanceerde technologie. Lees meer over de Boretti gas- en inductiekookplaten bij Brugman.

Gas of inductie bij Boretti

Boretti biedt de mogelijkheid om te koken op gas of inductie, twee kookmethoden die beide voor een andere kookbeleving zorgen. Het vuur bij koken op gas reageert meteen en zichtbaar. Het milieuvriendelijke inductiekoken werkt op basis van een magnetisch veld en geeft het display de temperatuur aan. De keuze is persoonlijk, afhankelijk van wat je als thuiskok prettig vindt en welke aansluiting je in huis hebt. Heb je alleen een elektriciteitsaansluiting? Dan is op koken op gas uitgesloten. Voor een inductiekookplaat heb je een groep nodig die voldoende elektriciteit levert.

Wat zijn de mogelijkheden?

Kies je voor een gaskookplaat? Dan heb je de keuze uit formaten van 38 tot 120 cm. Ook kun je kiezen uit het aantal (maximaal zes) en type branders en de opstelling ervan. Bovendien bieden een aantal kookplaten de mogelijkheid een grillplaat toe te voegen. Wil je de charme van het op gas koken, maar wel het gemak van schoonmaken? Kies dan voor een gas-op-glaskookplaat van Boretti. De strakke en randloze plaat van glas heeft een moderne aanblik en is gemakkelijk schoon te maken. Wil je graag inductiekoken? Dan biedt Boretti inductieplaten in formaten van 38 tot 90 cm met maximaal zes zones.

Wil je meer weten over Boretti kookplaten?

Ben je geïnteresseerd in een kookplaat van Boretti? Bezoek dan een van onze showrooms om Boretti producten te bekijken en uit te proberen. Onze keukenspecialisten laten je graag de mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen.

Meer inspiratie opdoen?

  • 56 pagina's vol met inspiratie

Kom langs voor persoonlijk advies

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in...

Lees meer

De eerste stappen in het keuzeproces zijn gezet! Onze adviseurs helpen je vanaf hier graag verder. Kom langs in een van onze vestigingen.

Antoon BoerenVestigingsmanager

Snel en gemakkelijk de indeling van je koelkast aanpassen

Met Siemens Easy Lift. Bekijk het filmpje!

Weg met geurtjes!

Bepaalde producten of gekoelde gerechten kunnen vervelende geurtjes achterlaten in de koelkast. Geen punt, je hebt vast wel iets in huis waarmee de lucht in no time weer schoon is.

Leg een nacht in de koelkast:

  • Een witte boterham
  • Enkele ongebruikte koffiepads of theezakjes
  • Een halve appel
  • Een schoteltje bakpoeder

Ook alles lezen over Amerikaanse koelkasten

Leent je keukenruimte zich voor het plaatsen van een vrijstaande koelkast? Lees dan ook alles over Amerikaanse koelkasten. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan een grote SMEG koelkast met een hip kleurtje als blikvanger in je keuken!

Gratis Brugman magazine

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief echte klantenervaringen
Home
Terug
Sluiten