Tijd voor een nieuwe keuken

Ben je uitgekeken op je keuken of is hij gewoonweg aan vervanging toe? Een nieuwe keuken uitzoeken is een leuke, maar soms lastige klus. Om je te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe keuken hebben we de belangrijkste stappen op een rijtje gezet: 

  • Bepaal je budget. Iedere stap bij het uitzoeken van een keuken is afhankelijk van je budget. Daarom is het belangrijk allereerst goed voor ogen te hebben hoeveel geld je aan je nieuwe keuken uit wilt geven. 
  • Oriënteren. Voordat je daadwerkelijk kunt zeggen hoe je keuken eruit moet komen te zien en wat je wel en niet in je keuken wilt hebben, moet je je eerst oriënteren. Vraag magazines aan, kijk op internet naar de nieuwste trends en schrijf op wat jij in jouw nieuwe keuken terug wilt zien en welke stijl je mooi vindt. 
  • Keukenopstelling. Wanneer je de oriënterende fase hebt afgesloten, ga je over de keukenopstelling nadenken. Bij deze keuze speelt de beschikbare ruimte de grootste rol. 
  • Keukenapparatuur. Wanneer je ongeveer weet hoe groot je keuken gaat worden, kies je op basis hiervan de apparatuur voor je nieuwe keuken uit. Belangrijk hierbij is wat voor maaltijden je doorgaans bereidt en voor wie.
  • Kleur, materiaal en afwerking. De laatste stap betreft het kiezen van kleuren, materialen en afwerkingen. Ga je voor een keuken met of zonder handgrepen, mat of glans, veel of weinig accessoires, etc. Zo maak je je nieuwe keuken compleet.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Daar zijn wij ons zeker van bewust en daarom bieden wij een zeer ruim assortiment keukens, keukenapparatuur en accessoires. Zo kan je je ideale nieuwe keuken samenstellen die niet alleen bij jouw manier van koken past, maar ook bij de rest van het interieur en je persoonlijke stijl. Een nieuwe keuken koop je tenslotte niet zomaar. Het ruime aanbod van Brugman maakt dat je gegarandeerd slaagt.

Het installeren van de keuken

Je kunt de nieuwe keuken zelf monteren, maar het is ook mogelijk om dit door onze professionals te laten doen. Brugman kiest niet voor zelfbouwkeukens, maar helpt je van A tot Z. Dat is Brugman service. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over. 

Inspiratie voor een nieuwe keuken

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die Brugman voor je in petto heeft? Vraag dan nu ons gratis magazine aan. Zo kun je de diverse stijlen en kleurstellingen bekijken, maar ook uitzoeken welke opstelling het beste past bij de ruimte waar de nieuwe keuken uiteindelijk komt te staan. Wil je graag persoonlijk advies van één van onze Brugman experts? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. 

Bekijk ook

Stel je keuken samen

Voorbeelden keukens

Keukenspecialist

Keukenoplevering

Keuken ontwerpen

Wat kost een keuken?

Goedkope keukens kwaliteit

Budget keukens

Goedkope keukens bespaar

Nieuwe keuken

Home
Terug
Sluiten