Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Binnen 6 weken jouw nieuwe keuken gemonteerd

De keukenmontage is de laatste fase bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Het uitzoeken van een de juiste opstelling, materialen, kleuren en apparatuur is belangrijk, maar de montage van een keuken is minstens net zo van belang. Immers wil je graag dat alles op de juiste manier geïnstalleerd wordt en het eindresultaat precies is zoals je had verwacht. Bij Brugman kun je jouw nieuwe keuken laten plaatsen door ervaren keukenmonteurs. Bij Brugman heb je nu je volledige nieuwe keuken al binnen 6 weken geïnstalleerd.

Dan weet je zeker dat de montage vakkundig en in één dag gebeurt. Onze monteurs zijn namelijk opgeleid om efficiënt en zorgvuldig een keuken te installeren. Wil je jouw nieuwe keuken laten monteren door Brugman? We ontzorgen jou graag tijdens deze fase van het aankoopproces. Lees wat er allemaal komt kijken bij de montageservice van Brugman en hoe je eenvoudig de kosten voor de keukenmontage berekent.

Keukenmontage in één dag geregeld

Bij Brugman kun je rekenen op een uitstekende keuken montage service. Samen met jou prikken we een datum waarop een deskundige en ervaren keukenmonteur bij je langskomt. Dit kan al binnen 6 weken na aankoop van jouw nieuwe keuken. De monteur begint vroeg in de ochtend en plaatst jouw nieuwe keuken in één dag. Hoe fijn is het om direct gebruik te kunnen maken van je nieuwe keuken? Onze monteurs hebben de juiste kennis, ervaring en materialen in huis om de keuken perfect op maat in jouw ruimte te installeren.

Daardoor weet je zeker dat de installatie soepel verloopt en heb je er zelf nauwelijks omkijken naar. Naast het plaatsen van de nieuwe keuken, kunnen we je ook helpen bij het verwijderen van de oude keuken, het aansluiten van leidingen en het plaatsen van stopcontacten. Kortom, Brugman kan de volledige montage uit handen nemen, maar ook bepaalde onderdelen ervan. Jij bepaalt zelf hoe uitgebreid je de keuken montage wilt hebben. Dat is wel zo handig.

De voorbereidingen van de keuken installatie

Bij een keukenmontage komt heel wat kijken. Ga je een nieuwe keuken installeren, dan zijn een aantal voorbereidingen noodzakelijk. Natuurlijk moet een eventuele oude keuken eerst uit de ruimte gehaald worden. Vaak zijn de aansluitpunten voor water, stroom en eventueel gas al aanwezig, net als de aansluitpunten voor de afvoer en afzuiging. In dit geval hoef je deze voorbereidingen niet meer te treffen.

Wel is het belangrijk om te bepalen of deze punten nog op de goede plaats zitten. Wanneer de keukenapparatuur op een andere plek komt, verandert ook het aansluitschema. Vaak zijn er maar enkele kleine aanpassingen nodig. Bij Brugman kun je een keuken laten plaatsen met alles erop en eraan. Dat betekent dat wij naast de keukenkastjes ook alle apparatuur netjes voor je installeren. Denk aan de kookplaat, koelkast en oven, maar bijvoorbeeld ook een Quooker kokendwaterkraan of BORA kookveldafzuiging.

Wat kost het monteren van jouw nieuwe keuken?

Aan een keuken montage zijn kosten verbonden, die inbegrepen zijn bij de totaalprijs van jouw nieuwe keuken. De montagekosten van de keuken zijn afhankelijk van de onderdelen die bij de installatie inbegrepen zijn. We kunnen je helpen bij het verwijderen van de oude keuken, het aansluiten van de water- en stroomleidingen en het installeren van apparatuur. Kortom, we kunnen je van A tot Z ontzorgen.

Zijn er onderdelen die je liever zelf doet? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Keukenmontage prijzen kunnen daarom behoorlijk variëren. Maar wat kost een keukenmontage nu precies in jouw geval? Dat kun je eenvoudig berekenen met onze budgetplanner. Door enkele simpele stappen te doorlopen, krijgen wij al een goed beeld over jouw keukenwens en kunnen we daar een passend kostenoverzicht bij plaatsen. Binnen 5 minuten ontvang je een duidelijke prijsindicatie voor jouw nieuwe keuken, inclusief de keukenmontage prijs. Deze bereken we aan de hand van onder andere de grootte en hoeveelheid apparatuur. De beste inschatting op de vraag ‘Wat kost een keuken plaatsen?’ is het aanhouden van een vanafprijs van €1.500,-.

Advies nodig met betrekking tot de montage van jouw keuken?

Wil je ook een keuken laten plaatsen en wil je hier graag advies over ontvangen? Kom dan langs bij een van de winkels van Brugman en laat je adviseren. De badkameradviseurs van Brugman geven je een gratis en persoonlijk advies en laten je graag alle mogelijkheden zien. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor het plaatsen van de badkamer uitgebreid door te nemen. Jouw persoonlijke wensen én budget staan hierbij uiteraard centraal.

Meest gestelde vragen over keukens

Aankoop
Betaling
Bezorging
Inmeten
Montage
Garantie
Onderhoud
Overige
Aankoop
Betaling
Bezorging
Inmeten
Montage
Garantie
Onderhoud
Overige
Wat als ik na de koop nog iets wil veranderen aan mijn keuken?

Dat is geen probleem. Je kan je nieuwe keuken nog aanpassen totdat de keuken bij de fabrikant besteld is. De bestelling van de keuken wordt geplaatst na het inmeten en na controle door speciale ordercontroleurs van onze afdeling op het servicekantoor.

Wat houdt het in als ik een keuken koop op afroep?

Dat betekent dat wij jouw keuken hebben gereserveerd bij de fabrikant. Deze keuken is nog niet geproduceerd, maar wel door jou gekocht. Je kunt jouw keuken nu nog aanpassen. Na het definitief plaatsen van de bestelling gaat het produceren van de keuken van start en bepalen we in overleg met jou wanneer de keuken klaar moet zijn. Wij bieden je de service om jouw keuken kosteloos op afroep te laten staan. Jouw keuken mag maximaal twee jaar op afroep staan.

Krijg ik bij Brugman een tekening van mijn nieuwe keuken?

Onze keukenadviseurs zijn specialisten in persoonlijk advies. Wanneer u een goed beeld hebt van uw nieuwe keuken maken zij een 2D- of 3D tekening van de keuken. In een 3D tekening kunnen zij zelfs een deel van de woon- of eetkamer meenemen zodat u precies kunt zien hoe de keuken in uw woning eruit gaat zien. Op onze website kunt u zelf ook een 3D tekening maken. Wanneer alles definitief is, ontvangt u ook een leidingschema. Dit is een tekening van hoe leidingen (zoals voor gas, water en elektriciteit) moeten worden aangelegd als voorbereiding op de plaatsing van uw keuken.

Kan ik bij Brugman altijd een offerte aanvragen?

Je kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook bestaat de mogelijkheid om een 2D- of 3D te laten maken zodat je een goed beeld krijgt van hoe de keuken in jouw woning eruit gaat zien. Het is handig om hiervoor een afspraak te maken in een van onze showrooms zodat wij alle tijd voor jou hebben.
 

Hoe zit het met de betaling van mijn keuken?

Je hebt twee betalingsopties:

  1. Je betaalt bij de levering van de keuken aan onze chauffeur. Houd er rekening mee dat het pinlimiet hoog genoeg is ingesteld.

  2. Je rekent het bedrag via de pinautomaat af in onze showroom.

Moet ik een aanbetaling doen?

Ja, je betaalt bij ons altijd 15% aan.

Wat is de levertijd van een keuken?

De gemiddelde levertijd van een keuken is 8 tot 12 weken. Dit is veelal afhankelijk van de grootte, specifieke wensen en het merk van de keuken. Er is veel mogelijk als je jouw keuken snel nodig heeft. Informeer hiernaar bij jouw keukenadviseur.

Als een korte levertijd echt belangrijk is kun je ook informeren naar onze uitverkoop keukens. Deze kunnen direct uit de showroom geleverd worden en hierop krijg je korting tot wel 70%.

Wat als mijn keuken op een etage geleverd moet worden?

Wij zijn in bezit van een eigen ladderlift, waardoor we ook kunnen leveren wanneer je op een etage woont. In de meeste gevallen gaat deze lift tot en met de 3e etage. Woon je hoger dan een 3e etage? Dan zijn de kosten voor bijvoorbeeld een hijskraan voor eigen rekening.

Wat zijn de bezorgkosten van een keuken?

In Nederland en België betaal je geen bezorgkosten. Wil je de keuken in een ander land geleverd hebben? Informeer dan bij de keukenadviseur naar de bezorgkosten.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn keuken geleverd en gemonteerd wordt?

Brugman doet in eerste instantie een voorstel voor het leveren en monteren van de keuken. Dit wordt op weekbasis bepaald. Dit gaat uiteraard altijd in overleg. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent of een nieuwbouwwoning hebt, dan kijken we samen met jou naar een geschikte week voor levering. We houden je verder op de hoogte op welke datum en tijdvak we de keuken komen leveren.

Wordt de keuken op de dag van levering direct gemonteerd?

De levering en montage worden los van elkaar gepland. De keuken wordt één werkdag na levering gemonteerd.

Worden keukens ook in het weekend geplaatst?

Nee, dit is altijd van maandag tot en met vrijdag.

Levert Brugman ook in het buitenland?

Ja, dit is geen probleem. Informeer bij de keukenadviseur naar de mogelijkheden voor bezorging in het buitenland. De bezorgkosten buiten Nederland en België zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik een inmeetafspraak plannen?

Het beste kun je contact opnemen met de showroom waar je de keuken hebt gekocht. Bekijk hier onze contactgegevens per showroom. https://www.brugman.nl/vestigingen/

Kan ik ook zelf de keuken inmeten?

Dit is alleen mogelijk als je ook de keuken zelf monteert. In dit geval neem je zelf de verantwoordelijk. We adviseren daarom altijd om de inmeting te laten doen door onze gespecialiseerde inmeters. Bovendien is de inmeting voor jou altijd kosteloos.

Wat gebeurt er bij een inmeetafspraak?

Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keuken straks perfect in de ruimte past, komt er een gespecialiseerde inmeter bij je langs. We gaan als volgt te werk:

  • De inmeter meet de ruimte op door middel van een laser en kijkt naar de plaats van ramen en deuren.

  • Daarnaast bekijkt de inmeter hoe jouw nieuwe keuken veilig naar de keukenruimte getransporteerd kan worden.

  • De inmeter maakt hier een gedetailleerd verslag van, zodat de keuken kan worden besteld en er niets meer mis kan gaan op het moment dat de keuken geplaatst en gemonteerd wordt.

Wat als ik een nieuwbouwwoning heb?

Wanneer je een nieuwbouwhuis hebt, dan moeten de binnenmuren er al staan om de inmeting te kunnen doen.

Kan de inmeting ook plaatsvinden als de ‘oude’ keuken er nog staat?

Dit is geen probleem. Bij een bestaande woning mag de oude keuken er nog gewoon staan tijdens de inmeting.

Moet ik bij de inmeting aanwezig zijn?

Het is belangrijk dat je tijdens het inmeten thuis bent, zodat je vragen kunt stellen en het inmeetrapport kunt tekenen.

Op welk moment vindt de inmeting plaats?

Wanneer je getekend hebt voor de keuken, dan gaan we volgende data plannen:

  1. Datum voor de inmeetafspraak

  2. Datum voor levering

  3. Indien de keuken door ons gemonteerd wordt, de datum voor de montage.

Hoeveel tijd neemt een inmeting in beslag?

De inmeting duurt ongeveer 1 uur. Meestal reserveren wij één dagdeel voor het inmeten, zodat je weet wanneer we ongeveer langskomen.

Wat zijn de kosten van een inmeting?

De inmeting is kosteloos.

Wat als ik nog niet precies weet wanneer mijn nieuwe keuken geleverd moet worden?

Als je nog niet weet wanneer jouw nieuwe keuken geleverd moet worden, bijvoorbeeld als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan kan je de keuken op afroep kopen. Onder het kopje ‘Aankoop’ lees je wat dit inhoudt.

Wat houdt montage van mijn keuken precies in?

De montage van jouw keuken neemt grofweg een hele werkdag in beslag. Je kunt de monteur daarom tussen 7.00 en 7.30 uur bij jouw op de stoep verwachten. We beginnen de dag met het uitpakken en nogmaals controleren van de goederen. Vervolgens monteren we de keuken volgens het inmeetrapport en leveren we jouw nieuwe keuken op. Wanneer je het opleverrapport hebt getekend, dan zit het werk van de monteur erop. Er rest nu nog één ding: het aansluiten van de apparatuur. Dit is in principe iets wat je zelf kunt doen of regelen, maar wanneer je liever heeft dat wij de apparatuur aansluiten, is dit ook geen enkel probleem. Je dient dit dan van tevoren bij jouw keukenadviseur aan te geven.

Wat zijn de kosten van montage?

De kosten van het monteren van de keuken zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de grootte van de keuken en extra werk zoals betegeling en het leggen van leidingen. Dit kunnen we het beste inschatten wanneer de keuken volledig is ontworpen.

Hoe lang duurt het monteren van de keuken?

De montage van jouw keuken neemt grofweg een hele werkdag in beslag. Je kunt de monteur daarom meestal tussen 7.00 en 7.30 uur bij jou op de stoep verwachten. Het werkelijke tijdstip wordt uiteraard met jou besproken.

Wordt bij de montage van mijn keuken ook alle apparaten aangesloten?

Standaard worden bij de montage de apparaten niet aangesloten. Uiteraard kunnen wij dit wel voor jou verzorgen. Wanneer je dit aangeeft bij jouw keukenadviseur zorgen we ervoor dat er een monteur bij jou komt die gekwalificeerd is om de apparatuur aan te sluiten.

Wie monteert mijn keuken?

Je kunt kiezen of je de keuken zelf wilt monteren of dat door onze eigen monteurs wilt laten doen. Onze monteurs zijn intern opgeleid en worden continue bijgeschoold. Afhankelijk van de grootte van de keuken komen er één of twee monteurs jouw keuken monteren. De keuken wordt één werkdag na levering gemonteerd.

Hoe lang heb ik garantie op mijn nieuwe keuken?

Je hebt 5 jaar garantie op jouw nieuwe keuken. Dat is vijf jaar lang compleet zorg- en risicovrij genieten van jouw keuken. Dit is met uitzondering van het werkblad en de apparatuur. De garantie op de keuken verloopt volledig via Brugman.

Hoe lang is de garantie op het werkblad?

Je ontvangt 2 jaar garantie op het werkblad.

Hoe lang is de garantie op de apparatuur?

De service en garantie van apparaten wordt door de fabrikant verzorgd. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met het merk van het betreffende apparaat om een servicebezoek in te plannen. Elke fabrikant hanteert een andere garantie op hun producten.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Bekijk hier de garantievoorwaarden.

Wat als de garantietermijn is verlopen?

Wij bieden altijd de mogelijk om reparaties uit te voeren voor jouw keuken. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice via de bovenstaande contactgegevens.

Hoe onderhoud ik mijn keuken van Brugman?

Gebruik daarvoor de speciaal ontwikkelde Bling-set, verkrijgbaar bij Brugman. De samenstelling van Bling zorgt voor een hygiënische en stralende keuken. Afhankelijk van de materialen in jouw keuken kies je een van de verschillende onderhoudssets. Meer informatie over Bling en de verschillende sets kun je vinden op de website www.onderhoudset.nl.

Is Brugman CBW-erkend?

Brugman heeft CBW-erkenning waarmee we gegarandeerde zekerheid bieden. Met deze CBW-erkenning hebben wij verkoopwaarden die jou extra goed beschermen bij de aankoop van jouw keuken. Onafhankelijke klachtafhandeling en garantie zijn zo voor jou vanzelfsprekend. Mochten er onverhoopt geschillen voorkomen, dan neemt CBW de zaken over en geeft garantie af. Bekijk hier onze CBW-voorwaarden.

Magazine aanvragen
Afspraak maken