Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Complete keukens: harmonieus en geheel in stijl

Het is tijd voor een nieuwe keuken. Dan is het des te leuker om direct een complete keuken uit te zoeken, met alles erop en eraan. Denk hierbij aan een nieuw fornuis en inbouwapparatuur, net als een nieuw werkblad en mooie keukenkastjes. Bij Brugman kun je verschillende complete keukens in diverse stijlen vinden. Er is dan ook altijd een complete keuken die helemaal past bij jouw huis en stijl.

Kies een complete keuken

Waarom zou je eigenlijk meteen voor een complete keuken kiezen? De reden is simpel: al het apparatuur is dan weer even oud, het past perfect in de ombouw van de nieuwe keuken en je creëert zo een harmonieuze sfeer waar je met veel plezier in zou willen koken. De complete keuken kan voor iedereen op een andere wijze compleet zijn. De basis keuken bestaat natuurlijk uit een kooktoestel, een oven, mooie ombouw en een koelkast. Verder kun je dit uitbreiden met een magnetron, inbouw koffiezetapparaat en vriezer. Brugman vindt een keuken pasa compleet zodra hij naar tevredenheid geplaatst is. De montageservice is voor Brugman dan ook een belangrijk onderwerp.

Stijl & vormgeving

Een complete keuken past qua stijl (landelijk, klassiek, modern) en vormgeving (materiaal, vorm) ook perfect bij elkaar, waardoor er een complete sfeer wordt gecreëerd. Het is namelijk heel belangrijk dat ook kranen, handdoekhaakjes en andere accessoires perfect passen bij de stijl van de keuken. Pas dan heb je echt een complete keuken.

Kom kijken

De mooiste complete keukens en vind je overigens ook in onze brochures terug, en natuurlijk in onze showrooms. Kom dus kijken en vind meteen de perfecte complete keuken die helemaal bij jouw stijl, huis en wensen past.

Bekijk ook

Stel je keuken samen

Voorbeelden keukens

Keukenspecialist

Keukenoplevering

Keuken ontwerpen

Wat kost een keuken?

Goedkope keukens kwaliteit

Budget keukens

Goedkope keukens bespaar

Nieuwe keuken

Magazine aanvragen
Afspraak maken