Brugman keuken Falro

Meer dan een keuken

Schitterende, hoogglans gelakte, keuken in stratus- en steengrijs. Met extra veel bergruimte aan de achterzijde van het eiland, een handige apothekerskast in de achterwand én professionele AEG apparatuur op ooghoogte.

Alles in één in deze keuken

Boven het eiland is een verlaagd plafond gecreëerd, waarin zowel het afzuigsysteem en gezellige sfeerverlichting mooi zijn verwerkt. Het werkblad is gemaakt van slechts 4cm dik “beton light” en geeft, samen met de handige 3-in-1-kraan van Quooker, de zeer complete BrugmanFalro een luxe finishing touch.

De Brugman Garantie

  • Brugman Design Studio
  • Persoonlijk plan & advies
  • Aan te passen naar wens

Brugman keuken Falro

Prijs op aanvraag

Gratis Brugman magazine

Voor al je keuken en badkamer inspiratie

  • 56 pagina's inspiratie
  • Gratis in de brievenbus
  • Inclusief klantervaringen


Vraag ons gratis keuken- en badkamermagazine aan! Dit magazine staat vol met inspirerende tips, handige opstekers en gunt je een kijkje in de keuken (of badkamer) bij enkele van onze klanten.

Snel & makkelijk aanvragen

row 1
Ik wil graag de Brugman nieuwsbrief ontvangen
Ik ga akkoord met de voorwaarden*

Uw gegevens zijn beveiligd en worden niet gedeeld met derden.

Smaak makers

Een echte kookfanaat gebruikt verse kruiden. De meeste kruiden passen in een mooie pot. Echte smaakmakers en een smaakvolle accessoires in één!

Brugman en

Al geruime tijd sponsort Brugman Eigen Huis & Tuin. waarin alle trends en innovaties op woon- en tuingebied aan bod komen. In de zogenaamde 'droomhuis-items' gaat Eigen Huis & Tuin dit seizoen op bezoek bij mensen die bij ons geslaagd zijn.

Bezoek voor inspiratie, tips en het terug kijken van interessante items ook eens de site eigenhuisentuin.nl

Alles om te genieten in de keuken

Bij AEG is eigenlijk alles mogelijk, mooie technische snufjes, optimaal genieten in je keuken. Ruimte, tijd, energie besparen, allen een optie.