Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

YGL-Carrer 5002

Prijs zoals opgesteld
€ 51.100
Prijs zoals opgesteld € 51.100

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

 

Deze keuken kenmerkt zich door het minimalistische design en de creatieve opstelling en vormt het topje van de ijsberg wat kookplezier betreft. De luxe ATAG apparaten zal je meer dan waarderen, net als de enorme opbergmogelijkheden in zowel het kookeiland als de rest van de matgroen/ blauwe keuken.

Modern & stijlvol

 

Lusten

Deze unieke keuken is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de maag. Beeld je eens in welke heerlijke gerechten je hier allemaal klaar kunt maken in de combistoomoven of in de oven met magnetron met daaronder een handige warmhoudlade. Al kan je natuurlijk ook gewoon koken op het moderne fornuis dat bestaat uit een inductie-gaskookplaat met wokbrander. Een heerlijke mogelijkheid om te kunnen wokken op gas, want zeg nu zelf, dat blijft toch gewoon eigenlijk het lekkerste…

Opbergen in overvloed

Hoewel we aan opbergmogelijkheden nooit genoeg hebben is dat in dit model zeker wel in overvloed aanwezig en dat is alleen maar enorm fijn. Kan je eindelijk dat extra mooie servies in de keuken kwijt, bijvoorbeeld in de grote kastenwand die inclusief deuropening geleverd wordt. Zo kan je de keuken ideaal schakelen met de rest van je woning.

Marmeren eyecatcher

Het keramische werkblad en de enorme dito achterwand met marmerlook vormen absoluut de eyecatcher van deze keuken. Extra fijn dat dit hygiënische materiaal vrijwel onderhoudsvrij is.

 

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken