YGL-Carrer 5002

Uniek en modern

  • Greeploze lakkeuken met zwarte greeplijsten
  • keramisch werkblad met hoge achterwand
  • Inductie-gaskookplaat combinatie
  • Push to open deuren en korfladen

Keuken YGL-Carrer 5002

Deze ruime eilandkeuken kenmerkt zich door strakke lijnen, een minimalistisch design en een creatieve opstelling. De keuken is uitgevoerd in een mat donkergroene lak, gecombineerd met zwarte grepen en greeplijsten. De donkere basis vormt een bijzonder contrast met het lichte keramische werkblad in marmerlook.

Bovendien loopt het werkblad geheel door op achterwand tot aan de bovenkasten en sfeervolle wandplanken. Uniek aan deze keuken is de vrijstaande kastenwand inclusief opening. Dat maakt het mogelijk om je woonkamer op een subtiele manier te betrekken bij de keuken.

Er is meer dan genoeg opbergruimte in de vele keukenkasten en korfladen, die je eenvoudig opent dankzij het moderne push-to-open systeem. De keuken is compleet met luxe inbouwapparatuur van ATAG graphite, waaronder een inductiekookplaat met wokbrander, twee ovens en een opvallende eiland afzuigkap.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten