Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Moderne hoekkeuken
  • Moderne hoekkeuken
  • Moderne hoekkeuken
  • Moderne hoekkeuken
  • Moderne hoekkeuken
Keukens

Y-Line Reyes

Prijs zoals opgesteld
€ 27.650
Prijs zoals opgesteld € 27.650
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

De X-Line Reyes heeft een strak en modern design en straalt toch sfeer uit. Met deze keukenstijl ga je volledig met de tijd mee en kun je jarenlang vooruit. Bij Brugman vertellen we je meer over de mogelijkheden van de X-Line Reyes keuken. Lees verder en wie weet is deze designkeuken jouw ideale droomkeuken!

Een tijdloos design

Dit design zal niet snel vervelen dankzij het gebruik van de kleuren wit en grijs. Deze kleuren zijn immers tijdloos en zullen nooit uit de mode raken. Het witte aanrecht in combinatie met het lichtgrijze, extra dunne keukenblad heeft een luxe uitstraling. Bovendien zijn de kastdeuren greeploos en zelfsluitend. Ze beschikken over een demper, waardoor ze altijd geruisloos sluiten. Dit zorgt voor een harmonieuze en rustige sfeer. Het keukenblad is voorzien van een hoge, opstaande rand, zodat de wand tijdens het koken schoon blijven. 

Ruimte in overvloed

Deze keuken is echt ontworpen voor een groot gezin, waarbij genoeg ruimte voor veel pannen een pré is. De X-Line Reyes collectie heeft hier de oplossing voor, namelijk extra brede lades. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten tot wel 180 centimeter breed! Zo kun je zorgeloos al je pannen en eventuele keukenapparaten kwijt. Kom je alsnog ruimte te kort? Ook voor aan de wand heeft deze collectie een stijlvolle wandklepkast van hetzelfde formaat als de keukenla. Eventueel kun je lampen aan de onderkant monteren, zodat je een goed zicht hebt op je keukenblad. Je geniet van een designkeuken met alle gemakken voorzien voor het ultieme kookplezier. 

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is deze keuken helemaal naar jouw smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom langs bij onze winkel, waar we je alle mogelijkheden laten zien om samen jouw ideale keuken te creëren. 

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek. 
 

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken