XGL-Mirall

Landelijk en modern

  • Zitgedeelte geïntegreerd in kookeiland
  • Grote koeler en vriezer avn AEG
  • Aquahot 3-in-1 kraan

De XGL Mirall keuken is een rustgevende keuken dankzij de houten look en greeploze kasten. Om extra te genieten in deze keuken is er een zitgedeelte geïntegreerd in het kookeiland. Bovendien is deze keuken voorzien van de modernste apparatuur van AEG en een aquahot 3-in-1 kraan.

Brugman keuken XGL Mirall

Met deze keuken ervaar je een en al rust. Dit komt mede door de rustige kastindeling in standbouw. De greeploze keuken met zwarte greeplijsten en houten look zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Doordat de kastdeuren tot op de grond verlengd zijn aan de zitzijde heb je extra opbergmogelijkheden.

Om extra te kunnen genieten in deze keuken is het zitgedeelte geïntegreerd in het kookeiland. Niet alleen is deze keuken ontzettend stijlvol, de keuken is ook van de modernste apparatuur voorzien. Met de pure black ovens van AEG en een grote koeler en vriezer van AEG heb je een hoog gebruiksgemak in je keuken.

Bovendien zit er in deze keuken ook een ingebouwde aquahot 3-in-1 kraan, zodat je direct koud, warm én kokendheet water uit de kraan kan halen. Je geniet en ontspant gegarandeerd in deze keuken. 

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de design keuken XGL Mirall iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten