Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

XGL-Mirall

Prijs zoals opgesteld
€ 24.706
Prijs zoals opgesteld € 24.706
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Op zoek naar een echt fijne leefkeuken met een warme uitstraling? Terwijl de een de heerlijkste gerechten klaarmaakt, kan de ander lekker aan de eiken bar gaan zitten met een drankje. Zo ben je toch gezellig bij elkaar.

Landelijk & modern

 

Kookplaat met luxe

Hoe fijn is het om aan de bar in de keuken te kunnen ontbijten of een drankje te kunnen doen terwijl de ander kookt? Dit maakt (vooral) het weekend nog gezelliger en geeft je nog meer kans om samen te zijn. Ook kinderen kunnen geheel veilig aan de bar zitten waar zich ook de AEG inductiekookplaat bevindt met luxe eilandschouwafzuigkap. De kookplaat is voorzien van alle luxe die je maar wenst zoals pan-detectie, indicatoren voor actieve kookzones en aan en uit indicatoren. Zo maakt het niet meer uit als je een keer de pan verkeerd op het fornuis plaatst of vergeet de kookplaat uit te zetten.

Op hoogte verstelbaar

Naast het luxe fornuis biedt deze keuken alle apparaten die je maar kunt wensen. Denk aan een oven, combimagnetron, hele ruime koel- en vrieskast en een vaatwasser met comfortlift. Allemaal van het A-merk AEG. Nu horen we je denken; comfortlift? Jazeker, want met ’s werelds eerste vaatwasser die je op hoogte kunt verstellen, is het in- en uitruimen nooit meer een vervelend klusje. Door de onderste lade omhoog te schuiven ervaar je een veel fijnere werkhoogte en wil je gegarandeerd nooit meer anders.

Warme sfeer

Behalve al het gemak wat dit model aanreikt, geeft het je interieur een warme sfeer. Het grijs in combinatie met antiek eiken zorgen voor een landelijke en moderne look. De ingebouwde nisjes zijn bovendien niet alleen sfeervol, maar ook handig voor keukenaccessoires of bijvoorbeeld kookboeken.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken