Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

XGL-Milox 475

Prijs zoals opgesteld
€ 12.650
Prijs zoals opgesteld € 12.650
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

 

Dit pareltje onder de keukens heeft niet alleen de looks, maar ook inhoud die vast en zeker op je wensenlijstje staat. De zelfreinigende heteluchtoven, inductiekookplaat, headroom afzuigkap en vaatwasser met comfortlift maken het koken en vervolgens opruimen in ieder geval een stuk makkelijker.

Stijlvol & chique

 

Praktische opbergruimte

Deze moderne keuken valt op door het lijnenspel van de zwarte greeplijsten die zowel horizontaal bij de brede lades als verticaal langs de hoge kasten te vinden zijn. Hier gaat enorm veel praktische opbergruimte schuil waaronder een handige apothekerskast voor al je kruiden en flesjes met oliën en dressings.

Modern afzuigen

Kookliefhebbers kunnen hun lol op in deze keuken met de inductiekookplaat en de headroom afzuigkap met schouw. Dit model, dat is voorzien van ledverlichting met touchbediening, geeft de keuken een strakke uitstraling én zorgt er bovendien voor dat jij nooit meer je hoofd stoot wanneer je even over je pannen heen buigt.

Schoonmaakgemak

De multifunctionele heteluchtoven draagt ook zeker bij aan het kookplezier. Helemaal als je weet dat je daarna niet hoeft schoon te maken… De Pyrolytische reinigingsfunctie zorgt er namelijk voor dat hij zelfreinigend is. Ook de vaat is in deze keuken een fluitje van een cent met de comfortlift vaatwasmachine die in hoogte uitschuifbaar is, waardoor je op een fijne werkhoogte kan in- en uitruimen. Met deze vaatwasser zijn beschadigde of omgevallen glazen ook gelijk verleden tijd dankzij de softGrip en softSpikes die de glazen op zijn plek houden. En de nieuwe Airdry-technologie geeft een uitzonderlijke droogprestatie met behulp van een natuurlijke luchtstroom.

 

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken