XGL-Milox 475

Praktisch en stijlvol

  • Greeploze keuken met zwarte greeplijst
  • AEG vaatwasser met comfortlift
  • Koelkast 178 cm met dynamic-air
  • Hoge apothekerskast


De XGL-Milox 475 keuken van Brugman is comfortabel en stijlvol dankzij het greeploze design met zwarte greeplijst. De keuken is voorzien van handige, technologische apparaten, zoals een AEG vaatwasser met combilift en een grote inductiekookplaat met headroom afzuigkap.

Brugman keuken XGL-Milox 475

Deze XGL-Milox 475 keuken is comfortabel en stijlvol. Dankzij het greeploze design met zwarte greeplijst straalt deze keuken luxe en rust uit. De keuken is voorzien van handige, mooi afgewerkte voorzieningen, zoals een grote inductiekookplaat met headroom afzuigkap. Dankzij de ruime korfladen van 120 cm breed en de meeneemhaak biedt deze keuken veel opslagmogelijkheden. De hoge apothekerskasten zijn handig voor het opbergen van bijvoorbeeld kruiden en specerijen. Hierdoor oogt de keuken opgeruimd en sfeervol. De koelkast met Dynamic-air zorgt voor een betere houdbaarheid van je gekoelde producten. Dankzij de stijlvol ingebouwde vaatwasser van AEG met comfortlift wordt het in- en uitladen van jouw vaat wel heel gemakkelijk.

Interesse in deze keuken? Kom langs!

Is de hoekkeuken XGL-Milox 475 iets voor jou? Of lijkt het op wat je zoekt, maar wil je hem in een andere kleur of opstelling? Kom dan langs in een van onze vestigingen. De adviseurs van Brugman laten je graag de keukens zien en helpen je graag.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten