10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

10% openingsvoordeel bij onze nieuwste winkel in Heerlen!

Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290
Keuken XGL Milox 3290

Keuken XGL Milox 3290

Genoeg kastruimte? Check. Voorzien van alle luxe apparatuur? Check. Dit is een pareltje onder de keukens mede door de warme sfeer die de keuken aan je interieur geeft. Daarnaast bevat het allerlei handige details zoals een achterwand met metrotegels, stopcontacten en spotjes in de kastjes boven het werkblad.

Modern & luxe

  • Veel opbergruimte
  • Le Mans hoekkast
  • Bovenkastjes met handige spotjes
  • AEG apparatuur (oven met magnetronfunctie, kookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser)
  • Composiet Molino werkblad


Ideale hoekoplossing

Wie bekend is met het Le Mans hoekkastensysteem wil nooit meer anders. De draaiende plateaus die je tevoorschijn tovert na het openen van de hoekkast bieden veel extra opbergruimte. Het opstaande randje zorgt er bovendien voor dat er niks van de plateaus af valt bij het openen van je kast.

Sfeervol

De sfeer die deze keuken neerzet, maakt dit ongetwijfeld de favoriete ruimte van je woning. De zachte crèmekleurige onderkasten en lades in combinatie met een composieten Molino werkblad in de romige kleur Saba. En de eiken bovenkastjes met handige spotjes passen perfect bij de glanzende metrotegels.

Praktisch genot

Het werkblad straalt niet alleen luxe uit, maar is ook nog eens heel praktisch dankzij de hittebestendige eigenschappen. Een hete pan kan je hier gerust even op kwijt. Lekkende vloeistoffen zijn ook geen probleem, want het materiaal is vlekbestendig en hygiënisch dankzij het gladde oppervlak. Tot slot is het heel eenvoudig schoon te maken.

Prijs zoals opgesteld € 18.900

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken