Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Luxe en moderne keuken
Keuken met eiland
Composiet werkblad
Zitgedeelte keuken

Keuken XGL-Maures

Deze keuken ademt een en al luxe uit. Dat zie en voel je niet alleen, maar dat merk je ook absoluut als je in de keuken bezig bent die van Bauknecht apparaten is voorzien. Dit wordt daarnaast je nieuwe ruimte om samen te zijn dankzij het zitgedeelte langs het keukeneiland. Met deze keuken komen koken, ontspannen en gezelligheid perfect samen.

Modern & sfeervol

  • Luxe Bauknecht apparaten
  • Composieten Ceasarstone werkblad met marmerlook
  • Greeploze kastdeuren in matlak agaatgrijs
  • Keukeneiland met zitgedeelte
  • Combimagnetron met stoomoven

 

Super stoomoven

Lekker koken dat doe je absoluut in deze moderne keuken. Niet alleen op de inductiekookplaat, maar ook in de combimagnetron met stoomoven. Dit apparaat biedt maar liefst vijf kookmethodes en zeventien functies. Tel daarbij de 144 voorgeprogrammeerde gerechten bij op en je kan wel even voort toch? De oven is ideaal door de grill-, warmhoud-, en ontdooifunctie. Dit levert niet alleen veel gemak en kookplezier, maar ook veel gezonde en lekkere gerechten.

Marmerlook

Het composieten Ceasarstone met marmerlook is niet alleen gebruikt als werkblad, maar ook als achterwand en op de stol van het keukeneiland. Dat zorgt met elkaar voor eenheid en een rustige uitstraling . Fijn aan het keukeneiland is dat het beschikt over een zitgedeelte. Dit betekent dat je niet alleen zittend je groenten kunt snijden, maar ook lekker samen kunt zijn wanneer de een bijvoorbeeld in de keuken bezig is en de ander nog even de krant leest of alvast een wijntje pakt.

Verrassingsdeuren 

Achter de keukendeuren gaan een paar verrassingen schuil. Zo zitten er achter meerdere deuren soft close lades voor extra opberggemak. Ook de koelkastdeur is uniek en dat zie je wanneer je hem openmaakt. Deze bestaat uit een deur-op-deur-systeem bestaande uit één deel. In de open regaalkast kan je daarnaast je mooiste servies of kookboeken kwijt. Stijlvol en handig.

Prijs zoals opgesteld € 29.800

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken