XGL-Maures

Luxe en modern

  • Composiet werkblad
  • Achterwand en stol in marmerlook
  • Luxe Bauknecht apparatuur
  • Verticale, greeploze hoge kasten
  • Zitgedeelte aan de keuken

Keuken XGL-Maures

Als je houdt van een moderne en luxe uitstraling, is de XGL-Maures wellicht dé keuken voor jou. Deze keuken beschikt over een composieten werkblad in marmerlook. Daarnaast hebben de achterwand en stol naast het kookeiland dezelfde marmeren look, wat de keuken een mooi geheel maakt.

Dankzij de hoge kast en de diepe lades beschikt deze keuken over ruime opbergmogelijkheden. In de open regaal kan je jouw mooiste servies tentoonstellen of jouw kookboeken gemakkelijk kwijt. Verder is de keuken voorzien van luxe Bauknecht apparatuur en kan je optimaal genieten van deze ruimtelijke keuken aan het keukeneiland.

Wil jij ook genieten van deze luxueuze en stijlvolle keuken? Kom dan gerust langs in de showroom en kijk samen met onze adviseur hoe de keuken het beste in jouw huis past. 

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten