XGL-Ariz

Stijlvolle, luxe keuken

  • Greeploos, licht betonlook deuren
  • Composiet werkblad
  • Hoogwaardige Siemens apparatuur
  • Nisjes ter decoratie
  • Legplank onzichtbaar gemonteerd

Keuken XGL-Ariz

Deze compacte keuken heeft een stijlvolle, luxe uitstraling en beschikt over hoogwaardige keukenapparatuur van Siemens. Het werkblad is gemaakt van hoogwaardig composiet in de kleur zwart en de keukenkasten hebben een mooie betonlook. Deze combinatie geeft de keuken een luxe, stoere uitstraling waardoor deze perfect past binnen een moderne inrichting. 

De legplank boven het aanrechtblad wordt onzichtbaar gemonteerd en zijn ideaal als extra opbergruimte. Heb je deze extra opbergruimte niet nodig? Dan is de plank goed te gebruiken voor decoratie. Ook de nisjes aan de muur zijn een mooie toevoeging voor je keukenaccessoires of je mooiste servies. 

Enthousiast over deze keuken? Kom langs in onze showroom, onze adviseurs staan klaar om je te helpen!

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten