Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Profiteer nu van stapelkorting tijdens Brugmania!

Keukens

XGL-Ariz

Prijs zoals opgesteld
€ 10.400
Prijs zoals opgesteld € 10.400

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Heb je niet een hele grote ruimte voor je nieuwe keuken? Dan is dit stijlvolle model absoluut het overwegen waard met hoogwaardige Siemens apparatuur zoals een combimagnetron met grill- en stoomfunctie, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en een afzuigkap die verstopt zit in de schouw.

Stijlvol & luxe

 

Stijlvolle kleuren

De kleurencombinaties in deze luxe keuken zorgen voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling. De lichte betonlook keukenfronten in combinatie met het Molino donkere composieten blad passen perfect bij elkaar. Zeker met de aanvulling van de witte legplank en het havanna zwarte nisje als extra opbergruimte of voor accessoires.

Details

Een detail dat ook naadloos aansluit bij deze perfecte keuken is de zwarte wasbak met de bronszwarte kraan. Het ronde Job Baseline model ziet er niet alleen prachtig uit, maar is dankzij de ergonomische lange greep heel praktisch te bedienen met één hand.

Lekker en gezond stomen

Lekker en gezond koken daar is deze keuken ideaal voor dankzij de Siemens combimagnetron met grill- en stoomfunctie. Met de stoomoven zet je binnen een handomdraai allerlei heerlijke gerechten op tafel, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Aanbranden of overkoken is onmogelijk en de oven is door de verschillende programma’s simpel te bedienen. Ideaal als je gasten hebt of voor het eten nog even iets anders wilt doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken