Brugman keuken Voxan 895

Landelijk en robuust

  • Houtdecor hoekkeuken met onregelmatige verticale groef
  • Keukenapparatuur van AEG
  • Ruime korflades en halfhoge kasten
  • Wandplanken voor leuke accessoires


Haal de rust en robuuste uitstraling van de natuur naar binnen! Met de Voxan 895 keuken geef je een natuurlijke look aan je interieur met deze landelijke hoekkeuken. De keuken is perfect geschikt voor een groot gezin. Het ruime werkblad en talloze opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd met gemak de lekkerste gerechten op tafel zet, ook voor een groter gezelschap.

Van alle gemakken voorzien

De landelijke keuken is van alle gemakken voorzien. Zo kook je comfortabel met de kwaliteitsapparatuur van AEG. De halfhoge kasten geven een ruimtelijke uitstraling aan deze hoekkeuken. Daarnaast zorgen de verschillende wandplanken voor een speels en luchtig effect. Plaats accessoires en geef de keuken zo een extra persoonlijk karakter.

Benieuwd?

Bekijk deze stoere keuken in één van onze showrooms bij jou in de buurt. Maak je wensen kenbaar en laat ons deze inpassen in deze prachtige keuken.

Prijs zoals opgesteld € 7.895
Inclusief Inmeten en Leveren
  • Inmeten
  • Leveren

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten