Brugman badkamer Vienna

Luxe en multifunctioneel

Warme natuurlijke tinten gecombineerd met een even spierwit als royaal whirlpoolbad. Aansluitend op dit bad een even wit badmeubel met dubbele wastafel waarop twee enorm luxe kranen geplaatst zijn. De badkamer Vienna laat zien dat een evenwichtig ontwerp een prachtig decor vormt voor een bijzonder object. De multifunctionele stoomcabine komt op deze manier optimaal tot zijn recht.

Bekijk deze opstelling in een showroom

We kunnen natuurlijk heel veel vertellen over deze zwarte badkamer, maar je ziet en merkt aan alles dat we deze graag op maat maken. Dit omdat je er dan het meest van geniet, want ook in vele luxe sanitair artikelen hebben wij een goed aanbod. Tot in de showroom!

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Home
Terug
Sluiten