Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Jouw nieuwe keuken binnen 6 weken, en jouw nieuwe badkamer binnen 8 weken opgeleverd!

Badkamer Vado

Een budgetbadkamer, zonder een goedkope uitstraling. Dat wil toch iedereen die niet al te veel te besteden heeft voor zijn nieuwe badkamer, om welke reden dan ook? Een badkamer hoeft echter niet groot te zijn om je van alle gemakken te kunnen voorzien. Zo beschikt deze over zowel een bad als een douche in één, soft close toilet en handig spiegel met ingebouwde verlichting.

Budget & modern

 

Sfeervolle houtlook

Wij zijn zelf helemaal verliefd op deze grote betonlook badkamertegels en kunnen bijna niet voorstellen dat jij de combinatie met de rechthoekige witte tegels niet ziet zitten. De witte badkuip, toilet, radiator en wasbak passen perfect binnen dit moderne plaatje. En het houtlook badkamermeubel geeft de ruimte net die warmere sfeer.

Bad én douche

Kun je niet kiezen tussen een bad en een douche? Dan is deze combi een perfecte optie op gebied van ruimte en budget. Want ook al biedt je badkamer weinig ruimte, dat hoeft echt niet te betekenen dat dit model niet van alle gemakken is voorzien. Na een drukke dag laat je je onderdompelen in een warm bad en spoel je je vervolgens in een handomdraai af. De Ben handdouche heeft een heerlijke straal en op het handige plateau kun je gemakkelijk al je shampoos en andere doucheartikelen kwijt. Na het badderen of douchen pak je zo vanaf de radiator je warme handdoek. Heerlijk!

Ingebouwde verlichting

Het hangende badkamermeubel heeft twee lekkere ruime lades waar je genoeg in kwijt kunt. En kijk ook eens omhoog. Deze spiegel is toch een plaatje? Dan bedoelen we ook zeker het spiegelbeeld, maar hoe handig is deze spiegel met ingebouwde ledverlichting uitgevoerd in een moderne look.

Benieuwd naar de prijs van jouw opstelling?

Kom dan langs bij ons in de winkel voor persoonlijk advies of gebruik onze gratis budgetplanner en kijk wat verschillende opties met de prijs doen.

Tilburg

Antoon Boeren

Interesse in deze keuken? Kom langs!

'Is deze keuken helemaal je smaak? Of lijkt het op wat je zoekt, alleen wil je hem in een andere kleur of opstelling? Of wil je andere apparatuur of materialen gebruiken? Kom langs bij onze winkel en dan bespreken we alle mogelijkheden en komen we samen tot jouw ideale keuken!'

Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Geen probleem! Geef dit dan aan bij het plannen van een gratis adviesgesprek.

Magazine aanvragen
Afspraak maken